Idoli KPOP pe care fanii ar vrea să-i vadă ca actori

Implicarea idolilor K-pop în sfera actoriei este o tendință bine stabilită, care prezintă talentele versatile a numeroși interpreți ce excelează atât pe scenă, cât și pe micile sau marile ecrane. Idoli iubiți precum Cha Eunwoo de la ASTROLee Junho de la 2PM și Sejeong de la IOI și-au echilibrat perfect carierele muzicale, oferind în același timp momente captivante ca actori. Pe de altă parte, există o serie de idoli ale căror capacități de actorie rămân neexploatate, dar au un potențial mare așa cum sunt percepuți de fanii lor. Acești indivizi au stârnit interes și anticipare în rândul publicului care este dornic să-i vadă preluând roluri de actori. Iată o listă cu idoli kpop pe care publicul ar dori să îi vadă și ca actori. Voi ce cântăreți ați dori să vedeți în filme sau seriale?

ENHYPEN Sunghoon

Unele videoclipuri muzicale necesită actorie, iar Sunghoon și-a făcut cu siguranță debutul său în actorie în „Dark Blood concept trailer”. Fanii au fost uimiți văzând cât de natural a jucat acesta în videoclip!

NCT Jisung

Înainte să devină maknae-ul favorit al lui NCT, a fost copil-actor, iar fanii vor să-l vadă din nou pe ecran!

ATEEZ Yunho & Jongho

Acești doi idoli au jucat atât de bine în drama KBS2, „Imitation”, iar fanii speră ca ei să-și continue drumul spre actorie! Deși drama a fost prima pentru aceștia, au jucat atât de bine încât nici nu ai ști că a fost prima oară!

IVE Yujin

Ea a jucat în câteva reclame, iar fanii sunt absolut îndrăgostiți de ele — își doresc să o vadă mai mult pe ecran!

Seventeen DK & Wonwoo

DK a jucat într-un musical — și a ieșit absolut minunat! Wonwoo, pe de altă parte, nu are experiență, dar fanii simt că ar putea avea talent pentru a fi actor!

BTS Jin și Suga

Deși acești doi nu și-au exprimat dorința de a juca, fanii sugerează asta pentru când se vor întoarce în 2025! Fanii vor mai ales să îl vadă pe Suga jucând un rol de răufăcător! Înainte de a ajunge la celebritate ca membru prețuit al BTS și de a se impune ca un artist excepțional, Jin a avut o experiență în teatru și actorie. Și-a perfecționat meseria și și-a urmărit pasiunea pentru performanță studiind actoria la Universitatea Konkuk, arătându-și dedicarea pentru arte.

ZEROBASEONE Sung Hanbin

Având în vedere recentul interes pentru actorie, el are cu siguranță potențialul de a fi următorul mare actor idol. Acesta este un as în tot ceea ce face; cu siguranță va fi și un actor grozav!

TWICE  Jeongyeon

Fanilor le place cât de expresivă poate fi! Și nu există nicio îndoială că ar putea fi o actriță grozavă!

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *