Nouă melodii K-POP pe care să le adaugi în playlistul toamnei.

Când frunzele încep să se coloreze în roșu și portocaliu, începem să scoatem puloverele de la naftalină. Vara se termină, dar toamna aduce cu ea o senzație de nou început. Ascultă aceste melodii kpop pentru a sărbători sau a contempla ceea ce toamna îți poate aduce.

BTS – “Dead Leaves”

BTS utilizează metafora frunzelor care cad pentru a reflectă asupra unei relații care se deteriorează. Melancolia versurilor îmbinată cu forța ritmului este neașteptată, asemenea schimbării frunzelor, care câteodată te ia prin surprindere.

“Dead Leaves” este melodia perfectă dacă vrei să fii puțin melancolic.

BAEK HYUN și SUZY – “Dream”

Cu melodia lor jazz, “Dream” evocă senzația de a fi într-o cabană la munte. În timp ce Baek Hyun și SUZY cântă despre a-l visa pe celălalt, melodia va face ca inima ta să bată pentru posibilitatea unei idile de toamnă. Dacă vrei să te pierzi într-un vis de toamnă, piesa „Dream” e perfectă pentru o plimbare printre frunzele care cad.

LADIES CODE – “The Rain”

Asemenea numelui său, “The Rain” este o melodie perfectă pentru o zi ploioasă de toamnă. Elegantele voci ale membrilor trupei vorbesc despre o iubire de care nu mai sunt interesați, însoțite de ușor ritm electronic ce creează o melodie melancolică. Ascultă „The Rain“ într-o zi ploioasă când stai liniștit în casă.

RED VELVET și TAE YONG – “Be Natural”

Prin “Be Natural” artiștii își arată latura catifelată cu vocile lor în ritm de jazz și coregrafia senzuală. Este o melodie perfectă pentru a te pregăti de o zi răcoroasă de toamnă, căci fără îndoială te va face să te simți sigur pe tine. Membrii cântă despre sentimentul de fericire, inspirându-ne să ne simțim la fel.

PURPLE KISS – “Sweet Juice”

Cu costume în stil scoțian și decoruri somptuoase, membrele trupei Purple Kiss evocă o noapte întunecată de toamnă în videoclipul muzical “Sweet Juice”. Melodia este senzuală și puțin tulburătoare în acelaș timp, dându-ți impresia că intri într-o casă bântuită.

Lasă-te purtat de hipnotizantele versuri.

ATEEZ – “The Black Cat Nero”

Ateez a dat totul în acest cover pentru “The Black Cat Nero” al lui Turbo. Cântând despre pisica titulară, membrii trupei Ateez se costumează pentru Halloween în negru cu chipurile pline de cicatrici. Fără îndoială te vor inspira pentru petrecerea ta de Halloween sau pentru atunci când vei vrea să te înveselești într-o noapte rece de toamnă.

IU – “Autumn Morning”

“Autumn Morning” este o versiune a unei populare melodii folk coreene în care iese în evidență vocea de vis a lui IU. Partea instrumentală este minimală dar încântătoare. Așa cum sugerează titlul melodiei, IU cântă despre toate lucrurile frumoase ale unei dimineți de toamnă. Ascultă această melodie într-o plimbare liniștitoare de toamnă.

EPIK HIGH și SUNG AH – “Coffee”

“Coffee” este o melodie plăcută și caldă care îți va aminti de o zi leneșă de toamnă. De fapt, versurile vorbesc despre a nu face nimic special ci doar despre a bea o ceașcă de cafea.

DAY6 – “Man iIn A Movie”

„Man In A Movie“ arată la perfecție partea cea mai suavă și dulce a trupei DAY6 odată cu vocile lor. Vesela melodie te face să te simți că și cum te-ai plimba într-o însorită zi de toamnă cu puloverul tău cel mai frumos, bând o cafea cu lapte. Asemenea titlului, ascultă această melodie te face să te simți ca un protagonist dintr-un film.

Ce melodie ai mai adăuga pe lista de redare K-POP a toamnei?

📝Lucia Hyun📝

SURSA: soompi.com

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *