Imaginile adorabile din copilărie ale vedetelor K-pop cuceresc inimile fanilor

Idolii K-pop sunt adorați în întreaga lume pentru talentul lor incredibil, spectacolele fascinante și personalitățile captivante. Dar fanii nu sunt doar captivați de muzica hipnotică pe care idolii lor preferați o produc, ci sunt și captivați de personalitățile lor strălucitoare, ascpectul lor superb și multe altele. De înțeles, acești fani caută mereu modalități de a-și cunoaște idolii la un nivel mai personal și mai profund, pentru a se simți mai conectați cu vedetele lor dragi.

O cale sentimentală care permite fanilor să creeze o punte între celebritatea de neatins și realitatea umană este împărtășirea fotografiilor din copilărie. Aceste imagini blânde nu încetează să topească inimile adepților lor adoratori și servesc drept mementouri emoționante că acești idoli incredibili au fost cândva doar niște copii obișnuiți.

Așadar, iată câteva instantanee ale idolilor populari de sex feminin care au furat inimile fanilor.

aespa‘s Winter

IU

Girl’s Generation‘s YoonA


Girl’s Generation‘s Taeyeon

Irene de la Red Velvet

Jang Won Young de la IVE

Kim Chae Won de la LE SSERAFIM

BLACKPINK‘s Jennie

ITZY‘s Ryujin

Ahn Yu Jin de la IVE

Internauții au comentat : „ Iarna este atât de adorabilă”, „Taeyeon a fost atât de drăguț”, „Winter și Wonyoung sunt drăguți”, „Mă întreb dacă părinții lui Ryujin au crezut că ar trebui să o facă o celebritate pentru că și ea este atât de drăguță când era tânără.” „Cred că Irene este legendară”, „Toți arată la fel”  și  „Toți sunt atât de adorabili ”.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *