Ji Chang Wook, Wi Ha Joon și Im Se Mi pozează pentru posterele noii drame “The Worst Of Evil”

Noul serial coreean “The Worst Of Evil” a dezvăluit posterele cu Ji Chang Wook, Și Ha Joon și Im Se Mi!

Situată în anii 90, “The Worst Of Evil” este o dramă de acțiune și crimă despre o investigație începută pentru a elimina un important cartel cu sediul în Gang Nam, responsabil cu traficul ilegal de droguri între Coreea, Japonia și China.

Ji Chang Wook este protagonistul următorul serial în rolul lui Park Joon Mo, un detectiv care își asumă periculoasă misiune de a se infiltra incognito în Alianța din Gang Nam și de a câștiga încrederea șefului mafioților Jung Ki Chul (Și Ha Joon). Jung Ki Chul, nemilosul lider al Alianței din Gang Nam, nu se va opri de la nimic pentru a avea succes. Drumurile lor se întâlnesc în prima linie a unei operațiuni riscante, pregătind scena pentru o înfierbântată înfruntare.

Im Se Mi o interpretează pe Yoo Eui Jung, o agentă de narcotice de elită, care este în același timp soția lui Park Joon Mo și prima dragoste a lui Jung Ki Chul.

Primul poster îl arată pe Ji Chang Wook în rolul lui Park Joon Mo, un polițist sub acoperire care participă la o operațiune pentru a desființa traficul de droguri dintre Coreea, China și Japonia. Aspectul său dur și cuvintele din poster, “Voi face ca această operațiune să fie un succes”, măresc așteptările spectatorilor în ceea ce privește interpretarea lui Ji Chang Wook în rolul lui Park Joon Mo.

Wi Ha Joon, fotografiat privind în direcția opusă lui Joon Mo, dezvăluie o aură puternică în rolul lui Jung Ki Chul, șeful Alianței din Gang Nam. Wi Ha Joon îl va portretiza cu abilitate pe carismaticul șef al Mafiei care conduce o organizație în cel mai mare centru al traficului de droguri al Asiei care va trece treptat de la neîncrederea în Joon Mo, care se deghizează în vărul celuilalt mai bun prieten al său Tae Ho, la a avea încredere în el. Cuvintele din poster, “Nu ar trebui să am încredere în tine?”, trezesc curiozitatea spectatorilor despre complexa relație dintre Joon Mo și Ki Chul.

Ultimul poster o arată pe Yoo Eui Jung, care adaugă tensiune dramei cu legătura specială pe care o împarte cu Joon Mo și Ki Chul. Fraza din poster, “Trebuie să ai încredere în mine”, face ca spectatorii să se întrebe la cine se referă. Complexă relație între Joon Mo, Ki Chul și Eui Jung face diferența dintre “The Worst Of Evil”, de alte drame polițiste de acțiune.

“The Worst Of Evil” va avea premiera pe 27 septembrie.

Între timp, urmăriți-l pe Jo Chang Wook în “If You Wish Upon Me”. Și nu îl pierdeți pe Wi Ha Joon în “Something In The Rain”.

Sursa articol și fotografii: soompi.com

📝Lucia Hyun

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *