În perioada aceasta se desfășoară China Fashion Week

Ceremonia de deschidere a Săptămânii Modei din China pentru colecția de primăvară-vară 2024 a avut loc la Beijing, pe 7 septembrie 2023. Tema Săptămânii Modei din acest sezon este “Bucurie și Strălucire”, și vor avea loc peste 130 de evenimente de modă. Este un eveniment de mare anvergură, la care participă o sumedenie de vedete din lumea entertainment-ului, plus idoli din lumea modei.

Săptămâna Modei din China, organizată de Asociația Designerilor de Modă din China, este o platformă importantă pentru designul de modă, schimburile culturale și artistice interne și internaționale și prezentări, și a fost întotdeauna un susținător și pionier al “încrederii culturale” și “esteticii chineze”.

Săptămâna Modei din China pentru acest sezon se axează pe valoarea “inovației” și se concentrează pe forța brandului, inovația în design, moștenirea culturală, inovația tehnologică, modernizarea industrială, afacerile transfrontaliere și colaborarea internațională.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *