Destined With You, o nouă comedie romantică simpatică

Distribuția principală: Jo Bo-ah, Rowoon, Ha-jun, Yura

Un avocat vedetă care suferă de un blestem misterios și un funcționar public care ar putea avea cheia să-l ridice – aceștia sunt protagoniștii Destined with You, o completare a panteonului deja în explozie al comediei fantasy coreene.

Jo Bo-ah, care a jucat și rolul principal în Military Doberman Prosecutor  o interpretează pe Lee Hong-jo, o funcționară singuratică, care lucrează în orașul fictiv Onju. Este dedicată muncii sale, dar are un obicei nefericit de a provoca dureri de cap altora, în special colegilor ei.

Acțiunea începe la scurt timp după ce ea începe un nou post la primărie, în timp ce investighează o baracă șamană dărăpănată din mediul rural în timpul unei zile ploioase. O întâlnim la pământ, trezită după ce și-a pierdut cunoștința. În fața ei apare un bărbat atrăgător, pe care ea îl crede a fi personificarea morții.

Acesta este Jang Shin-yu, interpretat de membrul trupei de băieți SF9 Rowoon (The King’s Affection), dar el nu este acolo pentru a o aduce în viața de apoi. Este un avocat dintr-o familie bogată, una care se întâmplă să dețină coliba care pregătește scena pentru această întâlnire.

Shin-yu suferă de o afecțiune misterioasă care se manifestă ca o mână însângerată care se târăște peste fața lui, uneori în momente nepotrivite, cum ar fi atunci când conduce.

Este sigur de sine și bun în ceea ce face, dar este un personaj oarecum nepriceput în relațiile sociale.

Jo Bo-ah (stânga) și Rowoon ca Hong-jo și Shin-yu într-o scenă din „Destined with You”.

Hong-jo a fost însărcinat să obțină permisiunea de a demola coliba, în urma plângerilor părinților unui YouTuber care a murit acolo. Shin-yu nu este de mare ajutor, dar el o îndreaptă către șamanul Eun-wol (Kim Hye-ok), neașteptându-se că ea îi va acorda permisiunea lui Hong-jo.

Nu numai că face acest lucru, ci îi dă lui Hong-jo o cutie veche de 300 de ani pe care se presupune că numai ea o poate deschide. În interiorul acestei cutii se află o carte magică de vrăji și, din moment ce una dintre acele vrăji ar putea ridica blestemul lui Shin-yu, el este brusc interesat de Hong-jo.

Rowoon ca Shin-yu într-o imagine din „Destined with You”.

Hong-jo nu crede că acestea sunt reale, dar, în disperarea ei, face o lovitură cu una dintre ele – o poțiune de dragoste.

Poțiunea nu este pentru Shin-yu – în mod tipic unei comedii romantice, ei încă nu se înțeleg – ci mai degrabă pentru Kwon Jae-gyeong (Ha-jun, Missing: The Other Side ), o figură visătoare, de rang înalt de la primărie, care este obiect de afecțiune pentru mulți.

Spre surprinderea tuturor, Jae-gyeong e foarte primitoare cu Hong-jo încă de la sosirea ei. Într-o seară, ea îi mărturisește sentimentele dar aceste o respinge foarte politicos.

Shin-yu este martoră la mărturisirea ei stângace față de toată lumea de la serviciu, unde era deja ostracizată. Neavând nimic de pierdut, acesta deschide cartea de vrăji.

Ha-jun ca Jae-gyeong într-o scenă din „Destined with You”.
Jo Bo-ah ca Hong-ju într-o scenă din „Destined with You”.

Destined with You este difuzat pe Netflix.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *