MV-ul din 2015 al unui grup K-Pop de a treia generație capătă o viață nouă cu o tendință virală neașteptată TikTok

Recent, un videoclip promoțional cu pinguinii din Penguins Of Madagascar, un film DreamWorks lansat în 2014, dansând pe „Celebrate” a lui Pitbull a devenit viral pe TikTok. Clipul de dans, numit inițial „Penguin Shake”, a devenit viral, deoarece internauții au observat că părea să se potrivească cu mai multe melodii.

O melodie asociată cu videoclipul, „Half On A Sack” al grupului american de hip hop  Three 6 Mafia, a atras atenția internauților când utilizatorii TikTok au început să interpreteze „Penguin Shake” pe melodie.

Conținutul liric matur și limbajul explicit folosit în cântec au făcut ca acesta să fie o alegere neașteptată de folosit cu videoclipul pentru copii. Totuși, a devenit viral pentru cât de bine se potrivea coregrafiei și elementului comic al asocierii neașteptate.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7262052448695618858?lang=en&referrer=https%3A%2F%2Fwww.koreaboo.com%2Fnews%2F3rd-gen-kpop-group-uniq-2015-mv-celebrate-unexpected-viral-tiktok-trend%2F&embedFrom=oembed

Deci, ce legătură are asta cu K-Pop? „Penguin Shake”, creat de regretatul coregraf american Stephen „tWitch” Boss , a fost interpretat de grupul K-Pop UNIQ în 2015.

La doar câteva luni de la debut, UNIQ și-a înregistrat impresionant propria versiune oficială a coloanei sonore a „Celebrate” pentru lansarea Penguins Of Madagascar în China, iar în videoclipul muzical din 2015, au folosit dansul „Penguin Shake” în coregrafia lor.

UNIQ a dansat chiar și cu pinguinii virtuali cu opt ani înainte de a fi un trend TikTok.

Clipul reapărut și implicarea UNIQ au reînnoit dorințele fanilor pentru o reuniune de grup și îi fac pe mulți să spere că membrii vor ajunge ei înșiși pe tendința TikTok!

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *