Steven Yeun a primit o nominalizare la Emmy pentru „Beef”

Actorul coreean-american Steven Yeun a câștigat o nominalizare la Emmy pentru rolul său din seria comedie-dramă „Beef” de pe Netflix. Nominalizările pentru cea de-a 75-a ediție a premiilor Primetime Emmy au fost anunțate miercuri de Academia de Arte și Științe Televizoare, Yeun fiind în cursa pentru cel mai bun actor într-un serial limitat. Steven Yeun, cel mai cunoscut în Coreea pentru rolurile din „Burning” și „Minari”, i se alătură Taron Egerton în „Black Bird”, Evan Peters în „Dahmer”, Daniel Radcliffe în „Weird: The Al Yankovic Story”, Michael. Shannon în „George & Tammy” și Kumail Nanjiani în „Welcome to Chippendales” ca nominalizați pentru cel mai bun actor.

Joseph Lee și Young Mazino, alți doi actori coreean-americani care au jucat și în „Beef” alături de Steven Yeun, au câștigat fiecare nominalizare separată pentru cel mai bun actor în rol secundar într-o serie limitată.
„Beef” a fost scris de scenaristul și regizorul de origine coreeană Lee Sung-jin, care a câștigat două nominalizări personale pentru cel mai bun scenariu și regie, pe lângă premiul pentru cel mai bun serial limitat. Cea de-a 75-a ediție a Premiilor Primetime Emmy va avea loc pe 18 septembrie la Peacock Theatre din Los Angeles. 

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *