Omo, Kim Woo Bin și Bae Suzy se reunesc într-o nouă K-Dramă, la 7 ani după „Uncontrollably Fond”

Fanii „Uncontrollably Fond” primesc o veste foarte bună: Kim Woo Bin și Bae Suzy au semnat oficial pentru a juca împreună în viitoarea K-dramă All Your Wishes Will Come True. Cei doi au frânt anterior inimile tuturor în rolurile principale din drama de succes din 2016 Uncontrollably Fond, așa că fanii speră la un final fericit de data aceasta.

Proiectul de reuniune al actorilor este o comedie romantică fantastică. Conform Soompi , Woo Bin va interpreta un duh emotiv prins într-o lampă, iar Suzy o va portretiza pe Ga Young, o persoană căreia îi lipsește emoția, dar îl ajută să scape din captivitate.

Drama va fi scrisă de faimoasa scenaristă Kim Eun Sook, cunoscută pentru o serie de drame de mare succes, cum ar fi Secret Garden din 2010, The Heirs din 2013, Descendants Of The Sun din 2016, Goblin din 2016 și King: Eternal Monarch și The Glory din 2022 , pentru a numi doar câteva.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *