7 produse K-Beauty pentru un machiaj natural, ca în serialele coreene

În toate serialele coreene vedem personajele care folosesc produse de îngrijire sau înfrumusețare a tenului – măști de față, creme și diverse produse de machiaj. Îngrijirea pielii este ridicată la rang de artă în Coreea de Sud, iar la ei chiar și băieții folosesc astfel de produse. Ei sunt renumiți pentru un machiaj natural, care întruchipează nu numai o estetică naturală, ci subliniază și importanța ingredientelor produsului. Dacă ești pasionată de K-beauty în căutarea unor produse formulate cu ingrediente simple, prietenoase cu pielea, atunci aceste sugestii îți vor îmbunătăți cu siguranță rutina de frumusețe!

1. D’Alba White Truffle Mist Spray Serum: Cauți o ceață hidratantă care să-ți lase pielea la fel de plină de rouă ca o gogoașă glazurată?  Spray-ul de ceață cu trufe albe de la D’Alba este lăudat pentru proprietățile sale hrănitoare, fiind un produs esențial pentru a obține acea estetică impecabilă a pielii curate.

2. Peach & Lily Glass Skin Veil Mist: Ca marcă vegană, aceasta este perfectă pentru oricine își dorește să își simtă pielea curată! Deoarece acest produs calmează, împrospătează și hidratează pentru un flux radiant de durată pe piele chiar și cu machiaj, acesta este un produs obligatoriu pe care vrei să-l adaugi la rutina ta de machiaj!

https://youtube.com/watch?v=HEVXaMwTaFE

3. Purito Cica Clearing BB Cream: Pentru a obține un finisaj plăcut, ia în considerare această BB cream blândă, ușoară, plină cu ingrediente curate. În plus, nu este doar prietenoasă cu pielea; ambalajul produsului este, de asemenea, ecologic, fiind realizat din trestie de zahăr biodegradabilă.

4. Krave Great Barrier Relief: Dacă bariera ta de piele este compromisă, acest ser este un plus vital pentru rutina ta de îngrijire a pielii. Infuzat cu un amestec de uleiuri naturale, oferă hrana esențială de care pielea ta are nevoie pentru a-și restabili și întări funcția de barieră.

5. Fond de ten CLE Cosmetics CCC Cream: Această cremă CC versatilă oferă o acoperire pură și este o alegere excelentă pentru cei care caută produse de frumusețe cu ingrediente naturale. Mai mult decât o simplă cremă CC, are mai multe scopuri și poate fi folosită și ca primer eficient pentru față!

6. Paleta pentru ochi Unleashia Glitterpedia: îți dorești o paletă de fard de pleoape care nu numai că oferă diverse opțiuni de culoare, dar este și vegan-friendly? Paletele pentru ochi Unleashia Glitterpedia sunt fix ce ai nevoie! Cu un spectru de culori din care să alegi – tonuri neutre, mov, roz și multe altele, aceste palete asigură că există o potrivire perfectă pentru gusturile fiecăruia, totodată ajutându-te să creezi cele mai uimitoare aspect de fard de pleoape!

7. Primer Touch in Sol No Poreblem: Acest primer îți va oferi o piele netedă ca de bebeluș! De asemenea, susține că are efecte de acoperire a porilor cu 10% mai puternice și conține ingrediente benefice, cum ar fi vitaminele C și E, dar și ulei de primrose!

Tendința către produse de înfrumusețare vegane și sustenabile este incontestabil în creștere în Coreea de Sud și este în continuă dezvoltare. Pe măsură ce industria continuă să evolueze, anticipăm o creștere a mărcilor care acordă prioritate nu numai eficienței, ci și aspectelor de mediu și etice ale ofertelor lor.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *