Faceți cunoștință cu BabyMonster, „sora mai mică” a lui Blackpink – și cele 7 membre

BabyMonster este primul grup de fete lansat de labelul YG Entertainment în 7 ani de la Blackpink, marcând o piatră de hotar monumentală pentru companie, în timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare debutul anticipat. Formată din 3 membre coreene, Haram, Ahyeon și Rora; 2 membre thailandeze, Pharita și Chiquita; și 2 membre japoneze, Ruka și Asa, BabyMonster și-au lansat melodia pre-debut „Dream” pe YouTube luna aceasta.

Noul grup de fete K-pop BabyMonster este descris ca „sora” lui Blackpink. Va ajunge însă BabyMonster cu adevărat la același nivel de faimă ca și mereu puternica „sora sa mai mare”, senzația globală Blackpink ? Numai timpul ne va putea spune.

Format de către YG Entertainment, grupul de fete format din șapte fete tocmai și-a lansat piesa pre-debut „Dream”, după ce detalii despre membrele confirmate au fost anunțate într-un videoclip YouTube la începutul acestei luni. Deși nu există încă o dată exactă pentru debutul trupei de fete, este de așteptat să aibă loc în toamna acestui an, potrivit presei din Hong Kong.

Între timp, „Dream” a strâns deja peste 30 de milioane de vizualizări în doar 10 zile de la lansare.

Idolii multinaționali K-pop se laudă și cu niște talente incredibile. Deci, haideți să facem cunoștință cu cele șapte fete din spatele grupului…

1. Ahyeon

Ahyeon lui BabyMonster.  Foto: BabyMonster/YouTube

Jung Ahyeon a fost prima membră care a fost selectată pentru BabyMonster. Tânăra de 16 ani a fost descrisă de producătorul general al lui YG Yang Hyun-suk drept „ o războinică cu multe arme”. Originară din Gangwon-do, Coreea de Sud, Ahyeon este vocalistă, rapper, dansatoare și membru vizual al grupului.

Potrivit K-pop Singers, pasiunea ei pentru dans a început când avea în jur de cinci ani. Tatăl ei înregistra videoclipuri cu spectacolele ei. Mai târziu s-a alăturat Academiei de Dans Ara și a promovat audițiile pentru JYP Entertainment și Banana Culture înainte de a se alătura YG în 2018. Vorbește coreeană, chineză și engleză.

„Nu vreau să fiu restricționată într-un singur domeniu și vreau să fiu o artistă care poate realiza genuri diferite”, a spus ea în videoclipul ei de debut pe YouTube.

2. Haram

Haram-ul lui BabyMonster.  Foto: BabyMonster/YouTube

Shin Haram, în vârstă de 15 ani, este din Seul, Coreea de Sud, și este în industria divertismentului de ceva vreme. După cum dezvăluie în videoclipul ei introductiv de pe YouTube, ea a început să fie model când avea doar doi ani, jucând în reclame pentru jucării și îmbrăcăminte.

Potrivit presei din Hong Kong, Haram a început să se antreneze cu YG în 2017. În videoclipul ei, ea spune că dansa timp de nouă până la 10 ore pe zi și că modelul ei este Blackpink’s Rosé.

KProfiles declară că este singura studentă care a câștigat o bursă pentru departamentul de muzică aplicată de la Hanlim Arts School. Potrivit SBS Star, aceasta este aceeași școală în care au studiat Mino de la Winner, Yugyeom de la Got7 și Yeri de la Red Velvet.

3. Rora

Rora lui BabyMonster.  Foto: BabyMonster/YouTube

Al doilea cel mai tânăr membru al grupului, Rora, a cărei nume real este Lee Dain, provine din Gangwon-do. După cum se vede în videoclipul ei introductiv, numele ei de scenă este inspirat de „aurora”. Producătorul Yang i-a dat acest titlu, deoarece a simțit că „ar putea deveni o artistă care strălucește aurora boreală”. „Vreau ca oamenii să se simtă fericiți după ce mi-au ascultat melodiile”, a spus tânăra de 14 ani.

Înainte de a se alătura YG, Rora a făcut parte din grupul de fete U. Sso Girl ca U.ha, alături de Hyein de la NewJeans , potrivit presei din Hong Kong. Toți sunt încă prieteni, conform KProfiles. Pe lângă cântat și dans, Rora excelează și la pian.

4. Asa

Asa lui BabyMonster.  Foto: BabyMonster/YouTube

Enami Asa, în vârstă de 17 ani, este prima femeie idol japoneză care a debutat cu YG Entertainment, conform K-pop Starz. Inspirată de Blackpink, se crede că Asa s-a alăturat YG Entertainment la sfârșitul anului 2016 sau 2017.

Ea a făcut și teatru muzical înainte de a veni în Coreea de Sud pentru antrenament, potrivit KProfiles. În videoclipul ei de debut, Asa spune că este foarte apropiată de Ruka după ce a întâlnit-o pentru prima dată la o audiție în Japonia. Pe lângă dans, îi place și să gătească și să sară coarda, conform KProfiles. Rapperul și dansatorul grupului vorbește și scrie fluent coreeană.

5. Ruka

Ruka lui BabyMonster.  Foto: BabyMonster/YouTube

Al doilea idol japonez al lui YG, Kawai Ruka, în vârstă de 20 de ani, este cea mai mare „soră” a grupului. Îi place să danseze, așa cum dezvăluie în videoclipul ei introductiv: „Mă simt atât de fericită când dansez… Cred că o să dansez până voi muri.”

Înainte de a se alătura BabyMonster, Ruka a fost dansatorul hip-hop principal al grupului de fete japoneze Shibu3 Project, conform Hallyu Idol. Ea se antrenează ca dansatoare de peste un deceniu și, așa cum spune ea în videoclipul introductiv, se concentrează pe exersarea pronunției pentru a cânta mai bine în coreeană. Hallyu Idol afirmă că rutina ei de dimineață constă în a bea lapte și a face Pilates.

Mama ei este printre cei mai mari fani ai ei: „Mama mea va aștepta debutul meu mai mult decât oricine altcineva. Vreau să muncesc și mai mult, pentru a-i plăti dragostea”, a spus ea în videoclip.

6. Pharita

Farita lui BabyMonster.  Foto: BabyMonster/YouTube

Pharita Chaikong, în vârstă de 17 ani, a fost aleasă din peste 1.226 de candidați să vină în Coreea de Sud pentru audiția ei cu YG Entertainment, conform videoclipului ei introductiv pe YouTube. Potrivit presei din Hong Kong, ea vorbește engleză și thailandeză și a urmat o școală internațională în Thailanda.

În calitate de fost model copil, Pharita a câștigat primul loc în competiția Inter Model Thailand. Vedeta fotogenică a fost descrisă de Yang de la YG ca având un aspect care pare să provină „direct dintr-un film Disney”, potrivit videoclipului. KProfiles laudă capacitatea ei de a atinge note înalte când cântă.

Când nu cântă și nu dansează, steaua în devenire poate fi văzută citind manga sau jucându-se la grădina zoologică cu girafe și păsări, animalele ei preferate.

7. Chiquita

Chiquita lui BabyMonster.  Foto: BabyMonster/YouTube

Tot din Thailanda, Chiquita, sau Riracha Phondechaphiphat, este cel mai tânăr membru al BabyMonster, la vârsta de doar 14 ani. Potrivit presei din Hong Kong, Chiquita s-a alăturat YG în 2021 și a avut cel mai scurt timp de antrenament dintre membri.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *