7 seriale coreene cu și despre fanii K-Drama și K-pop

De-a lungul anilor, K-dramele ne-au introdus în lumea Hallyu și ne-au arătat de ce fanilor le place totul despre acest univers. În timp ce majoritatea acestor seriale evidențiază un idol și o poveste de dragoste cu o non-celebritate, este încântător să vezi seriale coreene care prezintă relația specială dintre celebrități și susținătorii lor dedicați.

Iată 7 K-drame despre ce înseamnă a fi un fan K-pop înrăit:

1. The Heavenly Idol

Cu: Kim Min Kyu, Go Bo Gyeol, Lee Jang Woo

Găsim confort și vindecare în preferințele noastre, dar dacă ne pot „vindeca”… la propriu? Rembrary, un mare preot cu puteri divine, se trezește într-o lume diferită după o luptă cu Cel Rău. Din haine regale, el se schimbă în crop tops în timp ce schimbă trupurile cu Yeon Woo, un membru al unui grup K-Pop care se numește Wild Animal. Acolo îl întâlnește pe cel mai mare fan devenit manager al lui Yeon Woo, Kim Dal, care îl ajută să realizeze impactul mare al idolilor asupra fanilor lor.

2. Reply 1997

Cu: Eunji lui Apink, Seo In Guk, Eun Ji-won

Shi Won a avut o singură mare dragoste în toată viața ei de adolescentă, aceasta fiind trupa de băieți HOT. Lipsind de la cursuri pentru a sta la coadă pentru lansările de albume, fugind de acasă pentru a m,erge la concertele lor, venind cu intrigi demne de fanfic despre viața favoriților ei – ea este definiția clasică a unei fangirl. Nu vrem să glorificăm unele tendințe de sasaeng aici, dar cei mai mulți dintre noi am trecut prin această fază cel puțin o dată în viață. Acest lucru îl face și mai amuzant când ne uităm înapoi la toate lucrurile nebunești pe care le-am făcut din dragoste pentru K-pop.

3. Sweet Revenge

Cu: Lomon, Kim Hyang Gi, Cha Eun Woo

Go Hee s-a săturat de bullying la școală. Cu ajutorul unei misterioase aplicații „Revenge Note”, ea decide că este timpul pentru o mică răzbunare. Având ambii cavaleri în armură strălucitoare, Jihoon, și bestia secretă din copilărie, Eun Woo, în viața ei, această serie ne oferă două perspective – a fi Y/N și o fangirl tipică. Și dacă vrem să rămânem mai aproape de realitate, ne putem vedea în BFF-ul lui Aroha, Deok Hee.

https://youtube.com/watch?v=vEkO6DMi7p8

4. În Seul

Cu: Min Do Hee, Jang Young Nam

Fiecare fan de K-pop știe cum e să fii falit. La fel ca Da Mi, o elevă obișnuită de liceu care crede că mama ei, Young Joo, nu îi înțelege dragostea pentru  BTS. Având în vedere acest lucru, ea este persistentă să intre la o universitate din oraș. Ea ne duce cu gândul la zilele în care doream să fim mereu prezenți oriunde ar fi artiștii noștri preferați, adică în Seul.

5. Miracle

Cu: Chani din SF9, Hwiyoung din SF9, Kang Minah

Când nu exersează pentru a deveni idol, Lee So Rin este ocupată să-și ascundă sentimentele pentru idolul ei preferat, Luice. Dacă sunteți în căutarea unei drame care să poată aduce o scurtă privire în viața de zi cu zi a idolilor populari dar și inspirație pentru a vă atinge visele K-idol, această K-dramă este exact ce aveți nevoie.

6. The Universe’s Star

Cu: Suho de la EXO, Ji Woo

Chiar și după moarte, Byul nu-și poate uita dragostea pentru Woo Joo, care începe să-și piardă entuziasmul și pasiunea pentru a cânta. După ce știe că se așteaptă să moară în curând, ea decide să facă totul pentru a-l salva. O K-dramă care te va face să verși lacrimi de fericire pentru că ești fan k-drama!

Her Private Life

Cu: Kim Jae Wook, Park Min Young, Ahn Bo Hyun

Fangirls sunt mult mai mult decât un grup de fete care țipă tare. Sung Deok Mi este un curator de artă la un muzeu. Drama Private Life ne arată că putem duce vieți duble: atât ca fan, cât și ca femeie care lucrează din greu. Deok Mi este o reprezentare perfectă a fanilor k-pop, a căror tinerețe s-a învârtit în jurul K-pop-ului, indiferent de categorie de vârstă căreia aparțin.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *