Top 6 servicii de streaming pentru fanii serialelor coreene

Am creat un ghid cuprinzător despre cele mai bune servicii de streaming pentru seriale coreene pe care le puteți folosi pentru a urmări dramele preferate online. În acest top regăsim chiar și un serviciu românesc, Antena PLAY, care are o întreagă colecție de seriale coreene, semn că aceste seriale devin tot mai populare și la noi. Indiferent dacă ești pasionat de K-drame sau abia le-ai descoperit, ghidul acesta include informații detaliate despre fiecare dintre cele mai bune servicii de streaming pentru K-dramas împreună cu avantajele și dezavantajele acestora.

1. Netflix

Netflix este unul dintre cele mai populare servicii de streaming pentru K-drame și din motive întemeiate. Cu o gamă largă de K-drame disponibile, inclusiv titluri populare precum „Crash Landing on You”, „Itaewon Class” și „Kingdom”, Netflix oferă o mulțime de opțiuni pentru fanii K-drama. Serviciul oferă, de asemenea, streaming de înaltă calitate, cu multe titluri disponibile în 4K Ultra HD. În plus, cu posibilitatea de a descărca titluri pentru vizionare offline, vă puteți viziona K-dramele din mers.

2. Viki

Viki este un alt serviciu de streaming popular pentru K-drame, cu o selecție mare de titluri disponibile. Una dintre caracteristicile unice ale Viki este că oferă subtitrări în multe limbi diferite, inclusiv engleză, spaniolă și portugheză. Acest lucru îl face o opțiune excelentă pentru telespectatorii internaționali care nu vorbesc coreeana ca limbă maternă. Viki oferă, de asemenea, un serviciu de abonament premium, care permite vizualizarea fără reclame și accesul la conținut exclusiv.

3. Kocow

Kocowa este un serviciu de streaming mai nou pentru K-drame, dar a devenit rapid favorit printre fani. Cu accent pe conținutul coreean, Kocowa oferă o gamă largă de seriale coreene, împreună cu spectacole de varietate și alte programe. Serviciul oferă, de asemenea, streaming de înaltă calitate, cu multe titluri disponibile în HD 1080p. În plus, cu un abonament, puteți viziona episoade noi din dramele K-drame preferate la doar câteva ore după difuzarea lor în Coreea.

4. iQiyi

iQiyi este un serviciu de streaming chinezesc care oferă o selecție de K-drame, împreună cu alt conținut asiatic. Deși serviciul nu este la fel de cunoscut ca unele dintre celelalte opțiuni de pe această listă, merită totuși luat în considerare pentru fanii K-drama. iQiyi oferă streaming de înaltă calitate, cu multe titluri disponibile în 4K Ultra HD. Serviciul oferă, de asemenea, o versiune de încercare, astfel încât să îl puteți testa înainte de a vă abona.

5. Amazon Prime Video

Amazon Prime Video este un alt serviciu de streaming care oferă o selecție de K-drame. Deși selecția poate să nu fie la fel de extinsă ca unele dintre celelalte opțiuni de pe această listă, Amazon Prime Video este încă o alegere bună pentru fanii K-drama care au deja un abonament Prime. Serviciul oferă, de asemenea, posibilitatea de a închiria sau de a cumpăra titluri individuale, ceea ce poate fi o opțiune bună dacă doriți să vizionați doar câteva K-drame specifice.

În concluzie, există multe servicii de streaming grozave disponibile pentru K-drame, fiecare cu propriile caracteristici și beneficii unice. Folosind ghidul acesta, puteți găsi serviciul de streaming care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și puteți începe să vizionați K-dramele preferate online astăzi.

6. ANTENA PLAY

Pentru fanii români, recent Antena PLAY a început să adauge o mulțime de seriale coreene în catalogul lor de show-uri. Au disponibile seriale precum „One the Woman”, „The Fiery Priest” sau „The Secret Life of My Secretary”. Ne bucurăm să vedem că și în România apar servicii online care oferă conținut coreean.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *