Visele devin realitate: TXT hipnotizează 21.000 de fani la KSPO Dome

TXT începe turneul mondial „ACT: Sweet Mirage” la Seul
Pentru membrii grupului de băieți K-pop Tomorrow X Together (TXT), a fost un vis devenit realitate să cânte la KSPO Dome în Parcul Olimpic. Situat în sudul Seulului, domul KSPO este una dintre cele mai mari locații de concerte din Coreea, găzduind peste la 15.000 de spectatori.

„Am vărsat multe lacrimi în timpul concertului de ieri pentru că eram mândru de mine că mi-am realizat visul”, a spus membrul Yeonjun în timpul unui scurt eveniment de presă organizat înaintea concertului de duminică. „Când eram la început, făceam parte din audiența concertului K-pop BTS de la Olympic Gymnastics Arena – fostul nume al KSPO Dome – și am visat mereu să cânt aici. Acum, în sfârșit, mi-am îndeplinit visul și asta mi-a dat sentimente complexe.”

Actul K-pop Tomorrow X Together (TXT) concertează duminică în cadrul KSPO Dome din Parcul Olimpic, în sudul Seulului.  Prin amabilitatea Big Hit Music
Membrii TXT au avut o scurtă întâlnire cu reporterii cu câteva minute înainte de a începe concertul.

Beomgyu a adăugat: „M-am emoționat când am deschis concertul cu „Blue Hour” (2020) ieri. A fost atât de impresionant să ne vedem pe scena KSPO cu atât de mulți fani care erau acolo doar pentru noi.”

TXT, format din Yeonjun, Soobin, Beomgyu, Taehyun și HueningKai, și-a început al doilea turneu mondial, „ACT : SWEET MIRAGE” la Seul, susținând două nopți de concerte sold-out sâmbătă și duminică. A atras o audiență de 21.000 de spectatori.

https://youtube.com/watch?v=4vdRehwEc0A

Concertul de duminică a tăiat răsuflarea spectatorilor încă de la început. Un carusel strălucitor a coborât încet de pe tavan și a semnalat începutul, creând un spectacol de basm. Apoi, cei cinci membri au apărut pe scenă pe fundalul unui castel alb și și-au început spectacolul „Blue Hour”. Un parfum dulce și aromat – perfect pentru melodia de început – a fost pulverizat în timpul spectacolului pentru a întreține starea de spirit a spectatorilor. După cum a spus membrul Taehyun înainte de concert, spectacolul TXT nu a fost doar despre cântat și dans. A mulțumit diferitele simțuri ale oamenilor, de la vedere la miros.

„Am pregătit o mulțime de momente magice, dar avem nevoie să ni te alături”, s-a adresat Soobin, solistul, fanilor săi în timpul concertului.

Beomgyu a adăugat: „Titlul concertului nostru este „Sweet Mirage”. Așadar, vă rog să nu ratați mirajele pe care vi le vom arăta.”

Actul K-pop Tomorrow X Together (TXT) concertează duminică în cadrul KSPO Dome din Parcul Olimpic, în sudul Seulului.  Prin amabilitatea Big Hit Music
Tomorrow X Together (TXT) la KSPO Dome din Olympic Park, sudul Seulului. 

TXT a urcat pe scenă cu hiturile sale binecunoscute precum „Run Away” (2019), „Can’t You See Me?” (2021), „0X1=LOVESONG” (2021) și „Good Boy Gone Bad” (2022). Lista a inclus și favoritele fanilor, „Dear Sputnik” (2021) și „Opening Sequence” (2022). Pentru cele din urmă, Soobin și Taehyun au colaborat cu Beomgyu și, respectiv, HueningKai și au dansat în perechi, în timp ce Yeonjun a cântat solo. Cântăreții arătau ca niște interpreți înnăscuți care emanau energie neobosită.

Bijuteria coroanei spectacolului de 180 de minute a fost „Happy Fools” (2023), pentru care Yeonjun a creat coregrafii superbe. Tânărul de 23 de ani, care a făcut o provocare de dans pe TikTok cu această melodie, le-a cerut tuturor oamenilor de la fața locului să danseze împreună cu TXT după ce le-a învățat mișcările. Printre membrii publicului s-a numărat Bang Si-hyuk, președintele companiei de management a TXT, HYBE.

„Am lansat deja „Happy Fools Challenge” pe TikTok, dar de data aceasta am vrut să mă bucur de ea împreună cu toată lumea”, a spus Yeonjun. „Este cu adevărat satisfăcător să văd că atât de mulți dintre voi ni se alătură.”

Actul K-pop Tomorrow X Together (TXT) concertează duminică în cadrul KSPO Dome din Parcul Olimpic, în sudul Seulului.  Prin amabilitatea Big Hit Music
Tomorrow X Together (TXT) a atras aproximativ 21.000 de fani pe parcursul a două nopți de concerte la Seul, între 25 și 26 martie.

La sfârșitul concertului, membrii au mulțumit fanilor pentru sprijinul neclintit și au promis că se vor întoarce în curând la Seul: „Când am rămas fără energie în mijlocul concertului, mi-am reîncărcat puterea cu fețele voastre fericite”, le-a spus Beomgyu fanilor săi. „TXT se va putea bucura de turneul nostru mondial mulțumită vouă, tuturor. Vă promit că nu va dura mult până ne vom reîntoarce aici.” Taehyun a declarat: „Vom reveni cu performanțe și mai bune”. Ca parte a turneului său mondial, TXT este programat să susțină concerte în alte 12 orașe, inclusiv Taipei, Osaka și Los Angeles. Ultima etapă a turneului său va avea loc la Los Angeles în luna mai.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *