6 momente memorabile din K-drama „Reborn Rich”

Reborn Rich” a doborât câteva recorduri și a cucerit, de asemenea, inimile spectatorilor prin intriga sa convingătoare și palpitantă, actorii talentați și producția impresionantă. Iată câteva dintre cele mai bune momente din această serie superbă. 

Notă: articolul poate conține spoilere! 

Abolirea Primogeniturii 

Declarația lui Jin Yang Cheol (Lee Sung Min)  în care anunță abolirea regulii primogeniturii reprezintă începutul războiului în familia Jin. Acest anunț vine ca un șoc pentru membrii familiei, dar pentru Jin Do Joon (Song Joong Ki) este biletul de aur pentru preluarea puterii asupra Grupului Soonyang. 

Membrii familiei familiei Jin încep să facă planuri pentru a prelua acțiunile și proprietatea filialelor Soonyang. 

Tensiunea începe să crească și putem spune că a fost destul de distractiv să-i vedem pe membrii familiei în luptă pentru preluarea companiei. Ei și-au arătat adevăratele fețe odată ce fiecare membru a primit șansa de a deveni conducătorul Grupului Soonyang. 

Fratele lui Do Jun prezice evenimente din viitor

Să recunoaștem, dacă a existat cineva care să dea cu adevărat o notă comică pe parcursul întregii drame, acesta e fratele lui Do Joon, Jin Hyung Joon (Kang Gi Doong). 

Acesta prezice în mod jucăuș evenimente viitoare din istoria Coreei. 

Punctul culminant apare în timpul episodului 3, când Hyung Joon prezice cu exactitate, fără să știe, succesul viitor al cinematografiei coreene, inclusiv un film coreean care ajunge să surclaseze filmele de la Hollywood și câștigă premiul pentru cel mai bun film la Premiile Academiei, precum și o piesă coreeană care ajunge în Top 100 Billboard, cât și performanța Team Korea în semifinalele FIFA World. 

Do Jun Folosind Cupa Mondială din 2002 drept campanie publicitară
 

Pe parcursul întregii drame, Do Joon își depășește adversarii în diverse situații. Dar cireașa de pe tort este momentul când acesta se inspiră din Cupa Mondială 2002 ca strategie de marketing pentru lansarea lui Apollo.

Toată lumea își pierdea speranța în Soonyang Motors. Chiar și președintele Jin o vede asta ca pe o cauză pierdută. Dar Do Joon merge împotriva curentului și plănuiește să transforme ultimul proiect al lui Soonyang Motors într-un mare succes, valorificând Cupa Mondială din 2002 și folosind-o ca strategie de marketing pentru Apollo. 

În timp ce nimeni, cu excepția lui Do Joon, nu se aștepta ca echipa sud-coreeană să câștige măcar primul tur, echipa aduce o mare surpriză întregii națiuni, ajungând în semifinale. În cele din urmă, Apollo are un succes uriaș. 

Acest episod a arătat, de asemenea, cât de mult îi pasă Do Joon de bunicul său și de dorințele sale, în ciuda faptului că avea scopuri ascunse. 

Episodul oferă, de asemenea, o privire în trecut a uneia dintre realizările mândre ale Coreei de Sud și extazul națiunii în momentele acelea. 

Jin Yang Cheol – un rol impresionant
 

Lee Sung Min a avut o performanță lăudabilă în rolul lui Jin Yang Cheol. Comportamentul lui rece și lăcomia de bani au impresionat cu siguranță publicul. Printre cele mai bune momente ale sale se numără la sfârșitul episodului 11. 

CEO-ul Jin Seon Jun este suspectat că a provocat accidentul care aproape a costat viața lui Yang Cheol și Do Joon. Când Yang Cheol își dă seama că propria sa familie intenționează să-l omoare, el suferă de un accident vascular cerebral. Stabilitatea sa mentală cedează în cele din urmă și începe să-și piardă amintirile și să nu-și mai recunoască membrii familiei.

Schimbarea rolului de la un om lacom cu inima rece la o persoană instabilă mental nu e o performanță ușoară. Dar vorbim despre unul dintre cei mai versatili actori din industrie.

Rolul lui Sung Min ca Yang Cheol este probabil printre cele mai bune pe care le-a jucat până acum. Acesta și-a îndeplinit sarcina cu mare finețe. 

Do Jun și cafeaua vieneză 

Deși sunt doar câteva momente în care Seo Min Young (Shin Hyun Bin) și Do Jun sunt împreună, acelea sunt suficiente pentru a calma situația în mijlocul unei intrigi pline de tensiune. 

O astfel de scenă este în episodul 5. Do Joon merge la cafeneaua unde lucrează Min Young și comandă o cafea vieneză. Min Young presupune că acesta vine în fiecare zi la cafenea pentru a o vedea pe ea. Dar Do Jun se preface surprins să audă că își poate folosi punctele adunate pentru a bea cafea gratuită, iar Min Young crede că Do Jun vine de fapt pentru cafea și nu pentru ea. 

Min Young se rușinează, dar mai târziu, scena dezvăluie că Do Jun venea într-adevăr la cafenea s-o vadă pe Min Young. 

Hyung Joon și Do Joon au un moment de apropiere frățească
 

În episodul 11, când Jin Do Joon și bunicul său Jin Yang Cheol ( Lee Sung Min ) supraviețuiesc accidentului fatal, lucrurile sunt ținute secret. Doar cei apropiați lui Do Joon știu despre starea lui. 

În acest timp, Hyung Joon îi spune lui Do Joon că vrea să urmeze o carieră în muzică și să facă avere. Și vrea ca Do Joon să moștenească acea avere, cât și moștenirea părinților lor. 

Văzând cum se comportă membrii familiei Jin, orbiți de moștenirea Grupului Soonyang, Hyung Joon îi propune fratelui său mai mic să trăiască fericiți împreună, fără să se mai gândească la bani. 

A fost o scenă emoționantă în care vedem doi frați arătând afecțiune, în timp ce întreaga lor familie se certa pentru moștenire. 

Care au fost momentele tale preferate din K-drama „Reborn Rich”?

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *