4 motive pentru a viziona K-drama „Reborn Rich”

„Reborn Rich” a acaparat titlurile încă de la lansarea sa pe 18 noiembrie 2022. Seria a doborât recorduri când a avut premiera, cu cel mai bun rating de premieră al anului și al doilea cel mai mare rating din istoria JTBC.

Intrigi de familie tăioase

Fiii lacomi ai familiilor conglomerate care se luptă pentru moștenire reprezintă o intrigă tipică K-drama, iar seria „Reborn Rich” nu face excepție. Membrii familiei Jin se ceartă in mod constant deoarece fiecare vrea să stea pe tronul imperiului familiei. Frații se văd unul pe celălalt ca pe amenințări și nu ezită să comploteze unul împotriva celuilalt.

Dar cel mai rău este că Jin Yang Chul (Lee Sung Min) – capul familiei Jin – nu are intenția de a pune stop certurilor dintre copiii săi. Acesta e un om de afaceri lacom și își dorește un moștenitor care să-i împărtășească idealurile și care va continua să crească imperiul de afaceri al Grupului Soonyang chiar și după moartea sa.

Tensiunea în creștere implică bani, certuri, politică și te va face să nu vrei să pierzi niciun episod din această serie.

Tacticile lui Song Joong Ki

Primele episoade ne arată că Yoon Hyun Woo (Song Joong Ki) – renăscut ca Jin Do Joon – nu are intențiile de a trăi o viață răsfățată ca cel mai tânăr membru al familiei bogate. În schimb, el ascunde o răzbunare rece în inima lui pentru trădarea cu care s-a confruntat în viața anterioară și își folosește cunoștințele despre viitor pentru a prezice evenimente, cunoștințe care în cele din urmă îi aduc bani și influență. El se folosește, de asemenea, de lăcomia și certurile dintre membrii familiei Jin în avantajul său, fără ca ei să-și dea seama.

Privind imaginea de ansamblu, Do Joon este păpușarul, iar membrii familiei, fără să știe, sunt jucați pe degete de către acesta.

Un amestec perfect de fantezie și istorie

Amplasat în anii 90, „Reborn Rich” ne oferă mai multe detalii despre istoria modernă a Coreei, cum ar fi criza economică din 1997 și modul în care cetățenii au fost afectați de aceasta. Seria îmbină cu îndemânare faptele istorice reale cu intriga fictivă, crescând astfel anticiparea cu fiecare episod.

Roluri puternice
Performanța splendidă a lui Song Joong Ki, mai întâi ca Yoon Hyun Woo și apoi ca Jin Do Joon reușește să ne impresioneze. Farmecul său elegant, împreună cu atitudinea răzbunătoare conferă o personalitate unică personajului său.

De asemenea, Lee Sung Min face o treabă fenomenală jucându-l pe Jin Yang Cheol, un șef lacom al Grupului Soonyang, care face tot posibilul să își crească imperiul său de afaceri. Yang Cheol nu are compasiune, iar lăcomia sa îl orbește.

Acesta nu ezită să-și dea afară propriul fiu, Jin Yoon Ki (Kim Young Jae) – care își urmează pasiunea și se alătură industriei divertismentului – pentru că nu îl mai consideră demn de Grupul Soonyang.

Distribuția plină de vedete a dramei îi include și Shin Hyun Bin (în rolul Seo Min Young), Kim Jung Nan (în rolul Son Jung Rae), Yoon Je Moon (Jin Young Ki), Jo Han Chul (în rolul Jin Dong Ki) și Jung Hye. Young (Lee Hae In), printre mulți alții.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *