Junhoe din Ikon confirmat că va juca într-o nouă serie

Junhoe din Ikon confirmat că va fi protagonist într-o nouă dramă, alături de Yoo In Na, Yoon Hyun Min şi Joo Sang Wook. Pe 19 decembrie, un reprezentant al YG Entertainment a declarat că Junhoe va apărea în noua dramă ENA, „Bo Ra! Deborah”.

De asemenea, vor mai juca în roluri de protagonişti şi actorii Yoo In Na, Yoon Hyun Min şi Joo Sang Wook. „Bo Ra! Deborah” este o comedie romantică ce urmăreşte povestea romantică a unei „antrenoare de întâlniri” Deborah şi Soo Hyuk, un tip indiferent care nu caută deloc iubire. Drama este regizată de regizorul Lee Tae Gon, cel care a regizat sezonele 1 şi 2 din „Mad For Each Other”, „Diary Of A Prosecutor” şi „Hello, My Twenties”; şi este scrisă de scenaristul Ah Kyung, cel care a scris „Mad For Each Other”.

Junhoe va interpreta rolul lui Yang Jin Ho, un tânăr de douăzeci de ani care este bun la mai multe lucruri, inclusiv sport, canto şi gastronomie, dar nu are un loc de muncă. Se aşteaptă ca Junhoe să adauge farmec dramei interpretându-ul pe Yang Jin Ho, cel care urmăreşte dragostea. Junghoe a comentat:
Sunt foarte emoționat pentru că aceasta este prima mea dramă şi sunt onorat că pot face parte din acest mare proiect. Boi munci din greu pentru a arăta (telespectatorilor) o nouă latură a mea, aşa că arătați-mi mult interes şi dragoste.

Junghoe, membru al grupului idol Ikon, a fost confirmat ulterior ca protagonistul filmului „Even If I Die, One More Time” (titlu provizoriu). O dată cu ştirile despre casting pentru prima sa dramă „Bo Ra! Deborah”, artistul a prezis diversele sale activități actoriceşti.

„Bo Ra! Deborah” este programată pentru fi difuzată în prima jumătate a anului 2023. Stați cu ochii pe noi pentru mai multe actualizări!

Între timp, îl puteți urmări pe Junghoe în show-ul TV „Kingdom: Legendary War”.

Articol scris de colaboratoarea noastră, Lucia Hyun.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *