Lee Min Ho, unul dintre cei mai populari actori coreeni

Printre cei mai populari actori asiatici, în vârstă de 35 de ani, născut într-o vară a anului 1987, Lee Min Ho a trecut la începutul carierei de la roluri minore până la a fi atât de popular încât este protagonistul în filme și drame coreene și are propria să figura de ceară la Madame Tussauds din Shanghai și Hong Kong. Fiind primul actor sud-corean care a obținut prin multă muncă figura să de ceară, popularitatea lui a crescut dincolo de granițele Coreei, în China și în multe alte țări de pe întreg globul pământesc. Iată câteva lucruri despre el și serialele în care a jucat.

În copilărie, Lee Min Ho aspira să fie fotbalist profesionist, nicidecum actor, însă din cauza unei accidentări grave, acesta a luat decizia de a se retrage.

Seriale și filme cu Lee Min Ho

Lee Min Ho a început să joace în roluri mici în liceu, dar a ajuns la faimă după rolul său emblematic în drama coreeană de succes „Boys Over Flowers” (2009), bazată pe seria manga shōjo japoneză cu același nume. Performanța sa larg lăudată i-a adus premiul pentru cel mai bun actor nou la cea de-a 45-a ediție a Premiilor pentru Arte Baeksang. Acest rol inovator a dus la alte roluri de lider în dramele populare „Personal Taste” (2010), „City Hunter” (2011), „The Great Doctor (aka Faith)” (2012), „Heirs” (2013) și „The Legend of the Blue Sea” (2016-2017), aducând multe alte premii și distincții pentru actorie. Pe lângă actorie, Lee Min Ho a lansat și două albume muzicale. În 2014, o revistă chineză de divertisment l-a numit pe Lee Min Ho câștigătorul sondajului „Dumnezeu masculin asiatic”.

IMG_256

Serialul ,,The Heirs’’ descrie prieteniile, rivalitățile, diferențele de clase sociale și viețile amoroase ale unor moștenitori tineri și bogați conduși de Lee Min Ho a.k.a. Kim Tan și de o fată timidă pe nume Park Shin Hye a.k.a. Cha Eun-Sang. Spre deosebire de ceilalți, Cha Eun-Sang este considerată o fată obișnuită și provine din mediul opus celui lui Kim Tan.

Un mic scurt rezumat despre serialul meu preferat ar începe de la faptul că Cha Eun-Sang, în vârstă de 18 ani, locuiește cu mama ei, care este mută. Această lucrează ca menajeră, iar Eun-Sang o ajută, lucrând alături de ea cu jumătate de normă, după orele de la școală.

Într-o zi, sora lui Cha Eun-Sang, Yoon Jin-Seo, sună din SUA și-și pune familia la curent cu decizia de a se căsători în scurtă vreme. Eun-Sang este obligată de mama ei să-i trimită bani surorii ei mai mari bani din contul de economii al acesteia. Însă, Eun-Sang privește acest lucru că pe o oportunitate și decide să plece în SUA având speranța de a începe o nouă viață alături de sora ei. Când Eun-Sang ajunge în California, fix în fața casei surorii ei, rămâne șocată datorită iubitului lui Yoon Jin-Seo care se dovedește a fi violent și obraznic. De asemenea, află că sora ei nu se căsătorește și nu merge la școală, dar lucrează cu normă întreagă ca și chelneriță. Când acestea două se întâlnesc unde lucrează Yoon Jin-Seo, ea ia banii pe care Eun-Sang i-a adus pentru nuntă și pleacă fără măcar să-și ia rămas bun. Visele lui Cha Eun-Sang de a începe o viață mai bună în America dispar rapid și ea se prăbușește la pământ în lacrimi.

Între timp, Kim Tan nu este elevul tipic de liceu, ci un moștenitor coreean, fermecător și bogat al unui conglomerat mare. El stă pe terasă restaurantului de pe malul marii și urmărește toată scenă dintre Cha Eun-Sang și Yoon Jin-Seo.

IMG_256

Prietenul american al lui Kim Tan vede o pungă cu fermoar cu o substanță pudra căzând din valiza lui Cha Eun-Sang și aleargă să o scoată. Kim Tan bănuiește imediat că pungă cu fermoar nu conține substanțe interzise, ci mai degrabă praf de cereale pentru a face băuturi tradiționale coreene. Curând, Eug-Sang fuge după prietenul lui Kim Tan, iar acesta merge s-o ajute pe Eun-Sang.

IMG_256

IMG_256

Când praful urmează a fi testat de către poliția coreeană, Eun-Sang iese din secție și pașaportul îi este confiscat temporar. Neavând unde să plece Eun-Sang, Kim Tan se oferă să o lase să stea acasă la el. Deși par să provină din familii diferite, ei își dau seama destul de rapid că au multe lucruri în comun. Dar, cât timp Kim Tan este la școală, Cha Eun-Sang o întâlnește pe Rachel. Această o informează că este logodnica lui Kim Tan și că trebuie să plece imediat din casa acestuia. În cele din urmă, această se desemnează celor spuse, ajungând de unde a plecat, în Coreea de Sud. Mai departe vedem cum drumurile lor ajung să se întâlnească din nou, iar între cei doi să se înfiripe o frumoasă poveste de dragoste.

Articol scris de SIMA GEORGIANA MIRUNA.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *