Timbrele comemorative anuale ale Korea Post îi vor reprezenta pe BTS

În fiecare an, Korea Post lansează un set de timbre naționale cu persoane celebre, evenimente și monumente pentru a comemora anul. Korea Post a anunțat recent că va crea un set de 23 de timbre în ediție specială pentru a comemora anul 2023 și că setul va include imaginea celor de la BTS.

Designul exact nu a fost stabilit încă. Korea Post a spus că va colabora cu HYBE, agenția megatrupei K-pop pentru a crea designul sub tema „Record of the Youth”.

„BTS este considerată printre cele mai reprezentative trupe pop ale secolului 21, aceasta transmite speranță și confort lumii prin versuri”, a declarat Korea Post printr-o declarație de presă publicată miercuri.

Alte figuri și modele emblematice precum Pororo, iubitul pinguin animat din Coreea și hangul cu alfabet coreean, vor fi, de asemenea, prezentate în set.

„Timbrele poștale sunt un mijloc de a reprezenta cultura prețioasă a țării noastre, dincolo de semnificațiile lor ca dovadă a plății”, a declarat Son Seung-hyun, președintele Korea Post. „Vom continua să depunem eforturi active pentru a face publice cultura care reprezintă Coreea prin astfel de timbre comemorative.”

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *