Concertul anual de sfârșit de an „Brand New Year 2022” se desfășoară pe 18 decembrie

Casa de discuri hip-hop coreeană Brand New Music își va relua concertul anual de sfârșit de an în decembrie, după o pauză de trei ani din cauza pandemiei. „Anul Nou 2022” va avea loc pe 18 decembrie, la ora 17, la Jangchung Arena din districtul Jung, centrul Seulului.

Line–up-ul concertului include rapperii Verbal Jint, MC Gree și Hanhae, cântărețul R&B Bumkey, duo-ul hip-hop Eluphant, cântărețul și compozitorul Yang Da-il, trupa de băieți AB6IX și cântărețul Vincent Blue, conform casei de discuri.

Brand New Music a mai spus că concertul va prezenta diverse spectacole în colaborare cu artiștii săi interni, precum și două melodii dintr-un album nou, intitulat „Brand New Vision”, care va fi lansat pe 17 decembrie.

Brand New Music a fost fondat în 2011 de rapperul Rhymer.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *