JUNGKOOK – Concert extraordinar la ceremonia de deschidere a FIFA World Cup

Who is BTS's Jungkook and why is he playing Qatar World Cup opening  ceremony? - football.london

Artistul sud coreean Jeon Jung-kook, membru al trupei BTS, a fost prezent la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, unde a interpretat imnul Campionatului – Dreamers – melodie cântată complet în limba engleză.

Jung Kook a purtat un costum negru în care a strălucit. A evoluat pe o scenă amplasată pe gazonul stadionului. Prestația sa a adus  lumină, bucurie, culoare, energie, veselie şi mult chef de fotbal. Zâmbetul, carisma şi bucuria sa au molipsit toată audiența. În altă ordine de idei, Jung Kook, aflat acum în Qatar, a vizitat echipa de fotbal a Coreei de Sud, cu care s-a fotografiat şi căreia i-a trimis un mesaj de susținere.

Special visitor
Membrul BTS Jungkook, în mijloc, pozează cu echipa națională de fotbal a Coreei de Sud, la centrul de antrenament Al Egla din Doha, Qatar.

Cel mai tânăr membru al BTS, Jungkook, este cunoscut pentru că este foarte versatil. El a lansat single-ul „My You”, care a urmat albumul de antologie al trupei, Proof, anul acesta. De asemenea, a co-produs „Stay Alive”, cu Suga și a colaborat cu Charlie Puth la „Left and Right”. Jungkook a colaborat și cu linia vocală a BTS, inclusiv Jin, Jimin și V for Bad Decisions, care a fost produsă de Snoop Dogg și Benny Blanco.

Articol scris de colaboratoarea noastră, Lucia Hyun.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *