Super veste: în 2023 apare sezonul 2 al “Strong Woman Do Bong-Soon”

Anul 2023 se anunță cu multe surprize pentru iubitorii de seriale coreene, iar una dintre ele este apariția sezonului 2 al serialului “Strong Woman Do Bong Soon”. Se pare că va avea un alt titlu și anume “Strong Woman Kang Nam Soon”. Povestea va urmări viața lui Kang Nam-Soon, verișoara cu puteri supraomenești a lui Bong-Soon. Ea se pierde de mică în Mongolia, iar ca adult revine în Gangnam, Seul, Coreea pentru a-și găsi părinții. Atât mama, cât și bunica au aceleași abilități ca și Kang Nam-Soon, iar după ce se regăsesc, ele se implică într-un caz de investigare a traficului de droguri din oraș, unde protagonista va întâlni un detectiv pe nume Kang Hee-Sik și se vor îndrăgosti.

Protagonistul serialului va fi Ong Seong-Wu, actor și cântăreț coreean, cunoscut pentru rolurile în drame precum “At Eighteen” (2019), “More Than Friends” (2020), “Seul Vibe” (2022) sau “Life is Beautiful” (2022).

Rolul protagonistei va fi jucat de Lee Yoo-Mi, un chip familiar din serialul fenomen “Jocul Calamarului” de pe Netflix. Deși a avut un rol minor, sigur oamenii își aduc aminte de personajul jucat de ea, Ji-Yeong sau concurentul cu numărul 240.

Rolul antagonistului va fi jucat de Byeon Woo-Seok, cunoscut din filmul popular de pe Netflix, “Fata Secolului XX”, care fost în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix. Sunt sigură că acest film o să vă dea o groază de emoții, o să vă țină în suspans, iar finalul o să vă uimească. Sincer, eu nu mă puteam opri din plâns.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *