17 lucruri interesante despre actorul Ahn Hyo Seop din “Business Proposal”

Actorul Ahn Hyo Seop mi-a atras atenția datorită rolului principal din drama “Dr. Romantic 2” și m-am bucurat să îl revăd într-un nou rol principal, în drama “Business Proposal”. Astfel, am căutat să aflu mai multe despre viața și cariera lui. De exemplu, știați că a crescut în Canada, numele său englezesc este Paul Ahn și a fost trainee, fiind cât pe ce să debuteze ca idol cu trupa GOT7? Mai multe despre el și drama “Business Proposal” în rândurile de mai jos.

‘A Business Proposal’

‘A Business Proposal’ este o comedie romantică ce spune povestea dintre CEO Kang Tae Moo (Ahn Hyo Seop) și angajata lui, Shin Ha Ri (Kim Se Jeong). Totul începe când Shin Ha Ri merge la o întâlnire aranjată cu Kang Tae Moo, în locul prietenei sale. Spre stupoarea ei, descoperă că bărbatul de la întâlnire este CEO-ul și moștenitorul companiei pentru care lucrează ea. Acesta nu o recunoaște, pentru că vine deghizată la întâlnire, ca să pară o moștenitoare bogată. Ulterior, el descoperă înșelăciunea, știe că ea a venit la întâlnire în locul prietenei sale, dar îi propune să se întâlnească în continuare, ca să scape de întâlnirile pe care i le tot aranja bunicul lui. De aici bineînțeles că decurg tot felul de complicații comice. Deși drama este adaptarea unui webtoon, subiectul mi-a adus aminte de Secret Life Of My Secretary, seamănă mult povestea, însă Business Proposal mi se pare mai amuzantă și mai bine concepută. De asemenea, ca stil de editare și de interpretare, drama mă duce cu gândul și la What’s Wrong With Secretary Kim.

17 lucruri despre Ahn Hyo Seop

1.) Numele său coreean este Ahn Hyo Seop, în timp ce numele său englezesc este Paul Ahn.

2.) Este născut pe 17 aprilie, 1995, iar Ahn Hyo Seop împlinind 27 de ani anul acesta.

3.) A locuit în Canada în timpul copilăriei și adolescenței și bineînțeles că este fluent în limba engleză.

4.) A studiat International Business la universitatea din Coreea Kookmin University.

5.) În adolescență a devenit trainee al JYP Entertainment, și era cât pe ce să devină idol K-pop în grupul GOT7.

6.) Ahn Hyo Seop a debutat ca actor în 2015, cu un rol secundar în drama “Splash Splash Love.”

7.) A fost membru al grupului One O One, alături de actorii Kwak Si Yang, Son Won Seok, și Kwon Do Hyun. Cei patru au lansat piesa “Love You.”

8.) A ajuns cunoscut în domeniu odată cu rolul lui Yoo Chan din drama “Still 17,” pentru care a câștigat premiul Best new Actor. De asemenea, a mai avut roluri secundare în “Entertainer,” “Happy Home,” “Queen Of Ring,” și “My Father Is Strange.”

9.) A primit roluri de actor principal în dramele “Abyss,” “Dr. Romantic 2,” “Lovers Of The Red Sky,” și “Business Proposal.”

10.) A câștigat premiul Best Actor and Excellence Award pentru rolul Seo Woo Jin din “Dr. Romantic 2.”

11.) Ahn Hyo Seop și Kim Yoo Jung au câștigat premiul Best Couple Award pentru “Lovers Of The Red Sky.”

12.) Ahn Hyo Seop iubește pisicile și are o pisică pe nume Baul (Ba-wool).

13.) Preferă să poarte haine gri sau negre și dulapul său este plin de haine în aceste culori.

14.) Este prieten bun cu Jackson Wang din GOT7’ și cu Rowoon din SF9.

15.) Inițial își dorea să facă o carieră în diplomație.

16.) Știe că cânte, să danseze, să cânte la vioară și pian. Iubește muzica și ascultă muzică clasică, jazz, hip-hop, iar trupa sa preferată este BTS.

17.) Are o înălțime de 188cm.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *