Im Siwan și Kim Seol-hyun, roluri principale în noul serial “Summer Strike”

Pe 21 noiembrie va avea loc premiera noului serial coreean “Summer Strike “, unde vor apărea în roluri principale cântărețul și actorul Im Siwan împreună cu Kim Seol-Hyung, actrița și fosta membră a trupei de fete AOA. Actorul este cunoscut și pentru rolul său în serialul ” Aleargă “, serial care poate fi vizionat pe Netflix. Protagonista noii drame coreene a avut rol principal în serialul cunoscut drept “Marmeladă portocalie”, serial apărut în 2015.

Serialul va fi unul romantic, cu elemente de suspans, iar în România va putea fi vizionat pe site-ul Rakuten Viki, cu subtitrare în limba engleză. Este vorba despre o tânără a cărei viață și carieră merg foarte bine. A primit un contract permanent la locul de muncă, iar relația cu iubitul ei este una minunată. Însă, munca începe să fie stresantă, mama ei moare într-un accident, iar mai apoi este părăsită și de iubit. Deoarece se simte abătută și epuizată, alege să se retragă la malul mării pentru a-și încărca bateriile și a-și reveni. După ce se mută într-un mic sat numit Angok, ea îl cunoaște pe bibliotecarul An Dae Beom. Acum câțiva ani, el era un geniu al matematicii, cu un viitor academic strălucit, însă a fost forțat de anumite împrejurări să se îndepărteze de marele oraș și de mediul academic din care făcea parte.

https://www.youtube.com/watch?v=IVjayIfwjus

Urmează să vedem ce se va întâmpla cu cele două suflete pierdute, care au de gând să se relaxeze și să se regăsească în micul sat de la malul mării. Sper ca serialul acesta să vă fi făcut curioși și pe voi, nu doar pe mine. Aștept să împărtășim împreună impresiile despre el. Vizionare plăcută! 🙂

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *