Top 10 seriale asiatice populare în mediul online

În ultimii ani, serialele asiatice au devenit tot mai populare, datorită interpretărilor impecabile și poveștilor de viață fascinante. De asemenea, apariția mai multor platforme care publică seriale asiatice, precum Viki, Netflix, IQIYI și WETV a ajutat la creșterea popularității acestor seriale în mediul online. Iată o selecție a celor mai frumoase și populare seriale online din ultima vreme, pe care să le vizionezi în perioada următoare!

10 – Imawa no Kuni no Alice

Arisu Ryohei – un tânăr fără loc de muncă și obsedat de jocuri video – se trezește dintr-o dată într-o versiune ciudată, golită a Tokyo-ului, în care el și prietenii lui trebuie să concureze în jocuri periculoase pentru a supraviețui. În această lume ciudată, Arisu o întâlnește pe Usagi, o tânără care navighează singură jocurile. După un joc periculos care îi testează limitele lui Arisu, cei doi ajung să dezvăluie mistere periculoase unul după altul.

#9 – My Name

Povestea unei femei care se alătură unei rețele de crimă organizată și se infiltrează în poliție ca agent sub acoperire pentru a afla adevărul despre moartea tatălui ei.

Kingdom 

Punând la îndoială circumstanțele morții Regelui, Prințul Moștenitor și garda lui personală, Moo Young, pornesc în căutarea Lee Seung Hui, ultimul medic care l-a tratat pe rege. Cei doi ajung să rămână blocați într-un sat afectat de o boală terifiantă, împreună cu asistentul medicului Seo Bi și un bărbat misterios pe nume Young Shin .

Move to Heaven

Han Geu Roo este un tânăr cu autism, care lucrează pentru afacerea tatălui său „Move To Heaven”. Când tatăl lui Geu Roo moare, tutela trece la unchiul său, fostul condamnat Cho Sang Gu, care e și luptător de arte marțiale. Conform testamentului tatălui, Sang Gu trebuie să aibă grijă și să lucreze cu Geu Roo în „Move To Heaven” timp de trei luni pentru a obține tutela deplină și a revendica moștenirea.

Nevertheless,

Bazat pe un webtoon popular cu același nume, publicat pentru prima dată pe Naver Webtoon, serialul spune povestea a doi oameni care sunt atrași unul de celălalt, dar sunt sceptici cu privire la dragoste, din cauza relațiilor anterioare.

Extracurricular 

Extracurricular este centrat în jurul a patru elevi de liceu care încep să comită infracțiuni pentru a câștiga bani, și pericolele imprevizibile cu care se confruntă ca urmare.

Put Your Head on My Shoulder

Momentul absolvirii se apropie iar Si Tu Mo nu este sigură de planurile ei de viitor. Aceasta îl întâlnește pe genialul student la fizică Gu Wei Yi și cei doi ajung să locuiască accidental împreună.

Sweet Home

Cha Hyun Soo se mută într-un apartament nou. Viața lui liniștită este în curând tulburată de incidente ciudate care încep să apară în apartamentul său și în toată Coreea. Pe măsură ce oamenii încep să se transforme în monștri, Hyun Soo și ceilalți rezidenți încearcă să supraviețuiască.

The Untamed

Wei Wu Xian și Lan Wang Ji, doi discipoli talentați ai unor clanuri respectate, se întâlnesc în timpul antrenamentului și descoperă accidental un secret ascuns cu grijă de mulți ani, și, într-o întorsătură dramatică a evenimentelor, Wei Wu Xian moare. Șaisprezece ani mai târziu, Wei Wu Xian este readus la viață printr-un ritual de sacrificiu. El se ascunde în spatele unei măști și își asumă identitatea invocatorului său. Curând, Wei Wu Xian se reunește cu Lan Wang Ji și încep să lucreze împreună pentru a rezolva misterele prezentului și a dezvălui adevărul din spatele evenimentelor din trecut.

Squid Game

După o afacere eșuată, șoferul plin de datorii, Seong Gi Hun, își trăiește viața jucând la casino banii pe care îi ia de la mama lui în vârstă, în timp ce nu reușește nici măcar să-și îngrijească fiica. Acesta primește o ofertă irezistibilă care îi promite un premiu de 45,6 miliarde ₩ în schimbul câștigării unor jocuri tradiționale coreene pentru copii. Începând jocurile, participanții învață curând despre consecințele mortale care îi așteaptă dacă pierd.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *