TOP 10 MELODII KPOP PRIMĂVARĂ 2022

VEZI CELE MAI NOI ȘI CUNOSCUTE MELODII DIN PRIMĂVARA ASTA!

E vară. Totul e minunat. Parcă și oamenii sunt mai buni. Odată cu începerea verii, s-a încheiat un alt anotimp. Indiferent de sezon, melodiile kpop mereu vor fi bune și ne vor scoate dintr-o stare proastă de spirit. Hai să (re)asculți unele dintre hit-urile primăveriii, înainte de a le auzi pe cele din vară, precum comeback-urile celor de la BTS și BLACKPINK care vor apărea în curând..Sau dacă le auzi pentru prima dată, atunci poți spune că ai aflat niște melodii noi. Deci ieși în câștig oricum.

1.(G)I-DLE – “TOMBOY”

După cum stiți, Soojin a plecat din trupă după un scandal legat de bullying. Acesta este primul comeback fără ea și, deși îmi placea Soojin, piesa chiar e foarte faină. Îmi place mult videoclipul, vestimentația fetelor și aranjarea părului. Soyeon din câte stiu a scris versurile melodiei. Ea și Minnie mi-au plăcut cel mai mult. Ador stilul acesta al lor, nou și nonconformist.

2.LE SSERAFIM FEARLESS OFFICIAL M/V

Acesta este debutul unei trupe feminine de la HYBE (fostul BIG HIT) pentru prima data după mult timp. Ei au ales astfel cele mai interesante membre: Kazuka care a fost balerina profesionistă peste 10 ani, Yunjin de la concursul PRODUCE 48, Chaewon și Sakura foste membre IZ*ONE, în timp ce Garam si Eunchae sunt noi în industrie. Garam e acum în hiatus după un scandal mare de bullying. Oricum, piesa e simplă dar te prinde foarte repede, mai ales refrenul. În plus, coregrafia îmi place foarte mult. E interesant conceptul de folosire a echipamentului sportiv drept stil de îmbrăcăminte.

3.IVE 아이브 ‘LOVE DIVE’ MV

Acesta este primul comeback al fetelor. Este o trupă nouă care a atras atenția publicului foarte repede. Și mai ales în trupă este fosta membră IZ*ONE Woonyoung care este absolut superbă. Îmi place mult partea aceea în care e un fel de mini-refren și au un dans cu ajutorul mâinilor. Ele în 5 luni au câștigat peste 20 de premii. Și când ne gândim că CLC în 7 ani au câștigat doar un premiu.

4.퍼플키스(PURPLE KISS) ‘memeM (맴맴)’ MV

PURPLEKISS poate nu sunt așa de populare dar unele melodii de la ele mă surprind plăcut, ca și aceasta. Nu mă așteptam să-mi placă această piesă. Nu e foarte cunoscută dar eu zic că merită o șansă.

5.[MV] Weeekly(위클리) _ Ven para

Această melodie o consider la nivelul celei de sus. Duc spre aceeași zonă dar îmi place mult de tot. Iar fetele din această trupă sunt niște drăguțe. De la ele mi-a plăcut mult: AFTER SCHOOL, o piesă super veselă.

6.PSY – ‘That That (prod. & feat. SUGA of BTS)’ MV

Nici nu cred că mai trebuie să spun ceva despre acest comeback mult așteptat: regele Kpop-ului s-a reîntors. Și nu oricum, ci cu un album plin de colaborări cu vedete super cunoscute: SUGA.HWASA.SUZY.HENRY etc. E o melodie veselă, haioasă și cu un dans jucăuș. Mie chiar îmi place. Bineînțeles că nu se ridică la nivelul lui Gangnam Style, dar este o piesă bună!

7.HYO (GIRLS’ GENERATION) – “DEEP”

Cum mi-a plăcut DESSERT, așa îmi place și această piesă. Au un ritm aparte și sunt interesante. Inițial nu mi-a plăcut această piesă, dar acum o ascult cam zilnic.

8.Stray Kids “MANIAC” M/V

Cam toate melodiile de la Stray Kids mie îmi plac foarte mult. Își merită popularitatea pe care o au în momentul de față. Mi se par unici. Hyunjin e preferatul meu.

9.SEVENTEEN (세븐틴) ‘HOT’ Official MV

Am unele piese pe care le ascult foarte des. Aceasta e interesantă, dar îmi place mod special refrenul. El e ce face toată piesa. Modul în care e filmat videoclipul muzical îmi aduce aminte de ITZY-NOT SHY. Nu?

10.BVNDIT(밴디트) – “VENOM” Music Video

Probabil nu prea ați auzit de această trupă. Sunt fană a acestei trupe de mult timp, au melodii foarte frumoase doar că nu sunt apreciate la nivelul la care ar trebui. Asta nu e chiar piesa mea favorită de la ele dar e cea mai cunoscută în ultima perioadă. Și asta mă poate doar bucura!

Care piesă este preferata ta din această primăvară? Se regăsește aici? Sau ai aflat despre o melodie nouă? Care?

Despre autoarea articolului:

Mă numesc Luminița Alecsă, sunt elevă și sunt pasionată de Coreea de Sud. Ascult kpop și vizionez k-drame zilnic.

“O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută.”

Charlie Chaplin

***

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP și K-Drama.

ZI FRUMOASĂ!

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *