TOP 10 SERIALE COREENE DE PE NETFLIX

Han So Hee

Probabil pentru mulți dintre noi relaxarea înseamnă o cană cu ciocolată caldă, niște dulciuri și Netflix! Sincer acum, cui nu-i place să vizioneze filme sau seriale? Ei bine și fanii serialelor coreene pot face asta pe această platformă.Vezi mai jos cele mai frumoase seriale coreene de pe Netflix, care merită vizionate!

TOP 10 KDRAME NETFLIX

1.MY NAME

O femeie însetată de răzbunare după uciderea tatălui ei își pune încrederea într-un influent șef mafiot și se infiltrează în poliție sub supravegherea lui.

Mie mi-a plăcut foarte mult acest serial și le recomand și celor care nu sunt fani al acestui gen (acțiune,thriller). Han So Hee face un rol de milioane, câștigând foarte mulți fani în această perioadă.

2.SQUID GAME

Sute de jucători rămași fără bani acceptă o invitație stranie de a participa la niște jocuri pentru copii. Îi așteaptă un premiu tentant, cu mize mortale!

Neștiind nimic de el, l-am început în ziua în care a apărut și l-am văzut in 2 zile. Își merită popularitatea pe care o are deoarece este o serie foarte bună.

3.THE UNCANNY COUNTER

După ce ziua trudesc într-un restaurant local, noaptea vânătorii de demoni își folosesc abilitățile speciale pentru a urmări spiritele malefice care atacă oameni.

L-am început pentru Kim Se Jeong deși nu-s mare fană a SF-urilor. Totuși în acest serial nu este vorba doar despre asta, ci și de o frumoasă prietenie.

4.ITAEWON CLASS

Într-un cartier plin de viață din Seul, un fost deținut și prietenii lui luptă cu un rival puternic pentru a-și realiza visurile ambițioase de a deschide un bar.

Din acest serial orice om poate învăța câte ceva, drama având o poveste unică cu personaje cât mai diferite!

5.RACKET BOYS

Un băiat de oraș ajunge la țară cu tatăl său, noul antrenor al unei echipe gimnaziale de badminton care e cu un picior în groapă.

Nefiind deloc pasionată de sport, cu acest serial am aflat că-mi place badmintonul și ce inseamnă să faci parte dintr-o echipă sportivă! Copii frumoși cu o prietenie minunată!

6.IT S OKAY TO NOT BE OKAY

O scriitoare antisocială își intersectează destinul cu un îngrijitor la ospiciu altruist, împreună cu care parcurge un drum extraordinar către vindecarea emoțională.

Un serial psihologic coreean foarte bun cu actori pe măsură! Mi-a plăcut foarte mult și-l vedeam episod cu episod săptămânal (nu aveam răbdare să se termine cu totul iar apoi să-l văd cap coadă).

7.CRASH LANDING ON YOU

În urma unei peripeții cu parapanta, o moștenitoare din Coreea de Sud aterizează în Coreea de Nord și în viața unui ofițer de armată care decide să o ajute să se ascundă.

Este un serial mai greu de văzut dar așa de interesant, în care afli o mulțime de lucruri despre Coreea de Nord..și unde vezi că totul este posibil.

8.EXTRACURRICULAR

Un licean-model implicat în lumea interlopă își vede viața dublă pusă în pericol, căci o colegă devine interesată de secretul său.

Un serial coreean foarte bun dar mai rar, unul mai dark. Foarte interesant subiectul iar actorii au fost super buni. Daca ți-a plăcut MY NAME, atunci și acesta o să-ți placă măcar la fel de mult!

9.MY HOLO LOVE

O femeie retrasă găsește brusc dragostea în relația ei cu o hologramă humanoidă care arată la fel cu creatorul ei irascibil.

Este un rom-com cu SF in el foarte scurt si simpatic. Mi-a plăcut foarte mult deși pe alocuri a mai scurs o lacrimă.

10.MAD FOR EACH OTHER

Deși îi scoate din sărite că sunt vecini și au același psihiatru, un bărbat și o femeie nu reușesc nicicum să se evite.

La început m-au amuzat foarte mult scenele dintre ei, ca apoi să înțeleg de ce se comportă așa și cum se vor vindeca împreună.Un subiect care mi-a plăcut.

TU PE CARE DINTRE ELE LE-AI VĂZUT SAU AI VREA SĂ LE VEZI?

Despre autoarea articolului:

Mă numesc Luminița Alecsă, sunt elevă și sunt pasionată de Coreea de Sud. Ascult kpop și vizionez k-drame zilnic.

“O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută.”

Charlie Chaplin

***

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP și K-Drama.

ZI FRUMOASĂ!

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *