10 K-Drame populare, care mie nu mi-au plăcut

De obicei scriu despre dramele care îmi plac, însă pentru că de-a lungul timpului s-au adunat o serie de drame care nu mi-au plăcut, în ciuda faptului că sunt populare. Am zis să fac o listă cu ele – sunt curioasă vouă cum vi s-au părut și dacă v-au plăcut, de ce. 🙂

Pinocchio

Actorii din Pinocchio sunt amândoi foarte populari și despre dramă în sine am citit multe lucruri bune, însă mie nu mi-a plăcut. Nici nu am reușit să o termin, am abandonat-o după câteva episoade. Mi s-a părut plictisitoare, este posibil să fie din cauza protagonistei. Park Shin Hye mi se pare plictisitoare și lipsită de emoție. Nu știu de ce este atât de populară, personal nu îmi place.

My Love From The Star

Per total, My Love From The Star mi se pare o dramă drăguță, însă nu destul de bună pentru isteria pe care a provocat-o. Am văzut toate episoadele, însă nu m-a convins. Personajul masculin mi s-a părut prea sec pentru gustul meu, iar poveștii mi se pare că i-a lipsit profunzimea și emoția. Știu că mulți iubesc această dramă, însă pe mine nu m-a convins.

Doctor Stranger 

O altă dramă populară, pe care eu am abandonat-o după câteva episoade. Poate dacă rezistam mai mult mă convingea? Nu știu, dar după primele episoade m-a plictisit și am abandonat. Poate și faptul că este o dramă medicală, iar eu nu mă omor după acest gen.

https://www.youtube.com/watch?v=hWoVDjrsW5U

Reply 1988 (2015)

Am văzut toată seria Reply și chiar mi-au plăcut dramele, însă dintre toate, Reply 1988 nu a fost pe placul meu, deși am văzut-o până la final. A fost cam plictisitoare pentru gustul meu și parcă nici nu am simțit chimie între actori. M-am tot uitat până la final, în speranța că va deveni mai bună, însă nu mi-am schimbat părerea odată cu ultimul episod.

Encounter

Încă o dramă abandonată după câteva episoade – mi s-a părut fadă și plictisitoare.

Kill Me, Heal Me

Probabil nu vă așteptați să includ această dramă pe o astfel de listă, însă la cât de populară e, mă așteptam la mai mult. Am văzut-o până la capăt, este drăguță, dar m-a dezamăgit având în vedere câte lucruri bune am auzit despre ea. Cred că de fapt nu îmi place actrița principală – mă enervează stilul ei. Deși actorul principal, JI Sung, este unul dintre preferații mei. El a făcut un rol excepțional, pentru el m-am uitat. Însă nu mi-a plăcut deloc rolul feminin.

Start Up

O dramă destul de populară, pe care sincer chiar o așteptam, dar m-a dezamăgit. Și aici am simțit că e plictisitoare, am sărit peste momente… nu m-a convins deloc. Deși îmi plac ambii actori, parcă nu am simțit chimie între ei. Nu știu, ceva a lipsit aici.

King, Eternal Monarch

Lee Minho îmi este drag pentru că datorită Boys Over Flowers am descoperit lumea kdrama. Însă drama aceasta m-a dezamăgit. Imaginile și locațiile de filmare sunt grozave, protagoniștii sunt foarte faini, și pe ea o știam din Goblin. Însă ceva a lipsit. La fel ca în alte cazuri, nu au avut chimie iar drama în sine m-a plictisit și am abandonat-o după câteva episoade.

Because This Is My First Life

O dramă drăguță, dar care la fel, e atât de populară și sincer nu înțeleg de ce este atât de ridicată în slăvi. Sunt multe alte drame mai bune, nu consider că merită. Ritmul acțiunii mi s-a părut prea lent pentru gustul meu. Altfel, actorii mi s-au părut simpatici. Am văzut-o până la final, dar nu m-a impresionat.

Who Are You

La această dramă nu mi-a plăcut protagonista și din cauza asta am abandonat după 2 episoade.

Voi ce drame ați văzut din această listă? V-au plăcut? Și ce drame v-au dezamăgit, în ciuda popularității?

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP și K-Drama.

Facebook Comments

About the author

Comments

  1. Le am văzut pe primele opt , unele mi au plăcut mult pentru rolul actorilor pe care ii urmăresc in serialele coreene , la unele am avut Obiecții la scenariu , regie dar nu pot sa spun ca am pierdut timpul neaparat !!

  2. Because this is my first life – drăguț, relaxant, usor.
    Kill me, heal me – mi-au plăcut actorii.
    După ce am văzut Secret, am cautat și alte seriale cu cei doi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *