Cele mai frumoase scene cu flori din K-Drama

Dacă tot a venit primăvara, am adunat laolaltă cele mai frumoase scene cu flori din K-drama. 🙂 Mai ales că florile sunt atât de prezente în aceste seriale – foarte multe scene se petrec într-un decor superb, plin de flori. În plus, coreenii oferă foarte des flori, și nu numai femeilor, și bărbații deopotrivă primesc flori, la diverse ocazii festive. Iată preferatele mele.

Goblin, the Lonely and Great God

Drama aceasta conține unele dintre cele mai frumoase scene cu flori și peisaje spectaculoase.

20th Century Boy and Girl

Și aici sunt o mulțime de scene drăguțe, în care protagonistul îi oferă flori lui Jin Jin’s (Han Ye-seul). Iar cea mai simpatică scenă este cea din episodul 14, când ea pune o floare lui Ji-won’s (Kim Ji-suk) pe ureche, în joacă.

Extraordinary You

În Extraordinary You, florile au o simbolistică aparte și apar într-o mulțime de scene superbe, semnificând legătura dintre mai multe lumi paralele.

Another Oh Hae Young

O altă dramă care abundă în scene cu flori superbe, în special flori de cireș.

Record of Youth

Și aici vedem o mulțime de scene cu flori și, după cum spuneam despre bărbați, protagonistul primește flori la o gală.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *