Mult-așteptatul „SUGA│Agust D TOUR ‘D-DAY’ FILMUL”, al membrului trupei BTS,  se vede pe marile ecrane la Cinema City

Mult-așteptatul SUGA│Agust D TOUR ‘D-DAY’ FILMUL, al artistului SUGA,  membru al trupei BTS,  se vede pe marile ecrane din întreaga lume și a ajuns și în România! Concertul final al turneului mondial, SUGA | Agust D TOUR “D-DAY” THE FINAL, a marcat punctul culminant al celor 25 de concerte susținute în 10 orașe, care au captivat mai mult de 290.000 de fani. Filmul poate fi urmărit la cinematografele Cinema City pe 10 și 13 aprilie și este disponibil și în IMAX.

Simțiți energia și entuziasmul lui “D-DAY’ THE FINAL” pe marele ecran! De la sunetele rafinate care fac tranziția între SUGA, membrul BTS și artistul solo Agust D, interpretările electrizante și energia explozivă, până la momentele speciale în duet cu RM, Jimin și Jung Kook, colegii din BTS.

SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ FILMUL este un filmul concertului susținut de Agust D, cunoscut și sub numele de SUGA de la BTS. Vizionați-l pe marile ecrane pentru a retrăi momentele din concert care surprind bogata sa lume muzicală, interpretarea și energia explozive și dar și duetele cu colegii de trupă.

Suga lucrează în prezent în sectorul public ca parte a datoriei sale mandate pentru țară – serviciul militar. Artistul a anunțat personal pe 5 martie lansarea în cinematografe a mult așteptatului film înregistrat în timpul sale turneului global Agust D, intitulat D-Day.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *