Cube Entertainment dezvăluie lista oficială de membri pentru noul lor grup de băieți K-Pop, NOWADAYS

Cube Entertainment se pregătește să debuteze primul lor grup de băieți K-Pop în opt ani, de când au introdus PENTAGON în 2016. Grupul, format din cinci membri, se numește NOWADAYS iar debutul este programat pentru prima jumătate a anului 2024.

Pe 6 martie, compania a dezvăluit lista oficială de membri ai grupului. Cel mai în vârstă dintre cei cinci este Hyeonbin, născut pe 31 august 2002 (21 de ani). Din cei cinci membri, știm cele mai multe despre el până acum, dar încă nu sunt multe informații! Anterior a fost stagiar la SOURCE MUSICKOZ Entertainment și WM Entertainment și chiar a făcut parte din grupul de stagiari al WM Ggumnamu. Se pare că are 176 cm (5’9,5 inchi) înălțime și are abilități foarte bune de cânta la pian.

hb1
hb3
Cube Entertainment
hb2
Cube Entertainment

Al doilea cel mai în vârstă membru al NOWADAYS este Yoon. Aproape tot ceea ce știm până acum este că s-a născut pe 27 august 2003 (20 de ani).

y1
y2
y3

Membrul de vârstă mijlocie al grupului este Yeonwoo. Este stagiar la Cube Entertainment de aproximativ șase ani și s-a născut pe 23 septembrie 2003.

este 1
yw2
yw3

Jinhyuk este al doilea cel mai tânăr membru al NOWADAYS, născut pe 21 mai 2004. A apărut într-o performanță specială din „Cold Killer” a colegului de label Hui de la PENTAGON.

jh1
jh2
jh3

În cele din urmă, maknae al grupului este Siyun. S-a născut pe 24 august 2004 și a apărut și el în spectacolul „Cold Killer” alături de Jinhyuk.

coase1
sy3
sy2

Sunteți încântați de noul grup de băieți de la Cube Entertainment?

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *