Jungkook devine artistul solo K-pop cu cea mai lungă serie din Topul Top Albums Global al Spotify

Jungkook continuă să strălucească pe Spotify cu albumul său solo „GOLDEN”. Spotify a anunțat că „GOLDEN” a obținut locul 11 ​​în Top Albums Global pentru săptămâna 9-15 februarie. Albumul a rămas în top de la lansarea sa în noiembrie anul trecut, fiind continuu în vârful clasamentelor timp de 15 săptămâni consecutive. Astfel, Jungkook a devenit artistul solo K-pop cu cea mai lungă serie de albume în topurile globale Spotify.

Între timp, cel mai recent Top Songs Global arată „Seven (feat. Latto)” pe locul 26, „3D (feat. Jack Harlow)” pe locul 114 și „Standing Next to You” pe locul 49. Single-urile au rămas în acest top timp de 31 de săptămâni, 20 de săptămâni și, respectiv, 15 săptămâni, arătând propria lor longevitate puternică în top.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *