4 grupuri noi kpop de băieți care merită atenția noastră

Anul trecut am văzut o explozie a grupurilor de fete, dar 2024 s-a orientat către un nou val de grupuri de idoli masculini. Aceste trupe de băieți începători depășesc cu mult așteptările. Este o perioadă interesantă în lumea K-pop, așa că fii cu ochii pe aceste stele în devenire!

1. RIIZE: SM Entertainment a avut mare succes cu debutul RIIZE. Piesa lor „Get A Guitar” a cucerit fanii la nivel global. Dincolo de muzica lor contagioasă, ceea ce iese în evidență este talentul și sinergia remarcabile ale membrilor. Ei și-au stabilit un standard ridicat și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce vor mai aduce pe scena K-pop anul acesta.

2. TWS: Cea mai nouă trupă a PLEDIS, TWS, ne duce înapoi la epoca școlarilor K-pop. Există ceva nostalgic și totodată revigorant în debutul lor, care rezonează cu fanii K-pop-ului clasic. Fiți cu ochii pe TWS în timp ce își croiesc drumul unic în industrie.

3. EVNNE: La doar patru luni de la debutul lor, EVNNE face deja furori. Se evidențiază față de semenii lor printr-un aspect îndrăzneț, masculin, care îi scoate în evidență. Abordarea unică a EVNNE captează atenția pasionaților de K-pop din întreaga lume.

4. DXMON: DXMON aduce un contrast intrigant față de restul trupelor. În ciuda stilului lor atrăgător și a culorilor vibrante ale părului, piesa lor de debut, „Spark”, este surprinzător de liniștită, oferind un ritm care este irezistibil de captivant și te va face să te balansezi pe piesă.

Aceste grupuri de începători redefinesc peisajul K-pop cu stilurile și sunete unice. Care dintre acești nou-veniți ți-a atras atenția și de ce?

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *