2 actori chinezi HOT care fac furori printre pasionații de seriale asiatice

Serialele chinezești devin tot mai populare printre fanii serialelor asiatice, iar unul dintre motivele pentru care prind tot mai bine la public este și faptul că au scene romantice mai curajoase. Nu de puține ori îi vedem în special pe protagoniștii bărbați îmbrăcați sumar, în scene fierbinți care țin spectatorii cu ochii lipiți de ecran. În plus, personajele masculine din c-drame sunt mai jucăușe, flirtează fățiș, generează scene hot care devin virale pe tik tok și nu numai, pe când în serialele coreene vedem mai rar astfel de momente, iar actorii sunt mai timizi în scenele de dragoste. În acest articol vorbim despre doi actori chinezi care au făcut furori în ultima vreme cu fizicul atrăgător, pus în evidență în serialele în care joacă. Este vorba de Dai Gao Zheng și Bie Thassapak Hsu. Aflați mai multe despre ei și serialele în care joacă din rândurile care urmează.

Dai Gao Zheng

Dai Gao Zheng este un actor chinez manageriat de compania Beijing SG-Culture Media. S-a născut în Neijiang, Sichuan, China. A absolvit Academia Centrală de Teatru, Departamentul de Actorie, promoția 2013. Actorul s-a născut pe 18 iunie 1996 și deși este relativ nou în industria serialelor chinezești, este cunoscut pentru roluri din seriale precum Bride’s Revenge (2023) și Maid’s Revenge (2022). A intrat în atenția publicului în 2022, grație serialului Maid’s Revenge, care a făcut furori în online datorită scenelor fierbinți și a chimiei extraordinare pe care a avut-o cu colega sa de platou, Dawn Chen.

Recomandări seriale cu Dai Gao Zheng în rolul principal

Forever Love – de ce merită vizionat

  • chimia dintre cei doi actori principali, Chen Fang Tong și Dai Gao Zheng, probată și în serialul Maid’s Revenge, care i-a propulsat pe cei doi la statutul de vedetă și i-a făcut populari printre internauți și fanii serialelor asiatice.
  • actorul principal, care mi-a adus aminte de Park Seo Joon, seamănă puțin atât ca aspect, cât și ca stil.
  • relația jucăușă dintre cei doi, cu multe flirturi, dar totodată portretizarea matură a relației amoroase.
  • pentru fanii Healer, acest serial seamănă puțin ca stil și scene, deși nu au același subiect.

Recomandăm și serialul și Maid’s Revenge, cu aceiași actori în rolurile principale. Este vorba de un serial de răzbunare, protagonista Tingyao, care dorește să se răzbune pentru familia sa și crede că Fang Tianyi este implicat în masacrul familiei Dong. Yan’er a pretins că este Tingyao pentru a se căsători cu Fang Yuze, așa că avem o situație de “impostor”. După un mic incident, Yan’er (Tingyao) pretinde că și-a pierdut memoria pentru a investiga pe Fang Tianyi. Ca și cum povestea nu ar fi suficientă, scenariștii au încercat să adauge paie pe foc prin asmuțirea nepotului împotriva unchiului. De obicei, frații se luptă pentru o fată și au început să aducă în discuție evenimentele trecute, dar a fost interesant să vedem o versiune diferită. Unchiul (Tianyi) și nepotul (Yuze) se luptă și pentru averea familiei lor, așa că Tingyao a fost mai degrabă o contributoare decât cauza luptei. Jocul de „te urăsc” dar „te iubesc” dintre cei doi protagoniști te ține cu sufletul la gură și cu ochii nedezlipiți de ecran de la primul și până la ultimul episod.

Bie Thassapak Hsu

Deși a atins faima datorită serialelor chinezești, Bie Thassapak Hsu este un cântăreț și actor cu origini atât chinezești (taiwaneze) cât și thailandeze și este născut în Taipei, Taiwan. Mama lui este thailandeză, iar tatăl lui este taiwanez. La vârsta de paisprezece ani, s-a mutat în Thailanda și a debutat în industria muzicală la vârsta de optsprezece ani. După ce a absolvit Școala Hatyai Wittayalai, a urmat studii în Comunicare Strategică la Facultatea de Arte Comunicare a Universității Camerei de Comerț din Thailanda.

Bie și-a făcut debutul în actorie în serialul “Club Friday Season 5” din 2014 și a lucrat ulterior la numeroase proiecte thailandeze și chinezești. A ajuns faimos în special datorită serialului chinezesc care a făcut furori, My Girlfriend Is An Alien, sezonul 1 și 2.

În 2016, Bie s-a căsătorit cu actrița și modelul thailandez “Gubgib” Sumonthip Hsu. Fiica lor, “Paopao” Paulina Hsu, a fost planificată deja înainte de căsătorie și s-a născut mai târziu în acel an. În mai 2020, Bie și soția sa au avut al doilea copil, “Paopei” Lalina Hsu. Bie Thassapak Hsu își iubește mult familia și o arată și în public, postând des imagini și video-uri cu copiii și soția.

Recomandări seriale cu Bie Thassapak Hsu în rolul principal

My Girfriend Is An Alien

My Girlfriend Is An Alien este serialul care l-a propulsat pe Bie la rangul de superstar. Este o C-Drama din 2019 care îi are în distribuție pe Wan Peng și Thassapak Hsu și a fost difuzat pe Tencent Video și WeTV între 19 august și 24 septembrie 2019. Datorită succesului înregistrat, serialul a avut parte și de un al doilea sezon, difuzat pe Tencent Video și WeTV începând cu 16 septembrie 2022.

Povestea o are în prim plan pe fata extraterestră Chai Xiaoqi de pe “Planeta Cape Town”, care se întâlnește cu CEO-ul Fang Leng, care suferă de “amnezie heterosexuală în zilele ploioase”, pierde accidental semnalul ei de avertizare și rămâne blocată pe Pământ. Chai Xiaoqi nu este doar o extraterestră, ci și o fată excentrică ce intră într-o “stare de nebunie după băieți” odată ce inhalează hormonii emiși de bărbați de pe Pământ…în special de protagonist. Ea experimentează tot felul de întâlniri amuzante și haioase, care vor restabili perfect psihologia unei fete caree flirtează cu bărbații în public, fără rușine. De aici și umorul dar mai ales scenele HOT din serial.

Pentru a supraviețui pe Pământ, Chai Xiaoqi va folosi și diferite superputeri pentru a rezolva necazuri neașteptate unul după altul. În ceea ce îl privește pe protagonistul atrăgător, Fang Leng, este un tip de CEO diferit. Odată cu ploaia, el uită fetele care apar lângă el. Așa că el se angajează în tot felul de “bătălii de inteligență” haioase cu Chai Xiaoqi.

When a Snail Falls In Love

Vita este o novice genială în cercetarea psihologică. Creierul ei funcționează ca și cum ar fi o mașină de generat rapidă. De fapt, ea are un talent deosebit ca un melc. După ce se alătură forțelor de poliție, se confruntă cu soarta de a fi eliminată din cauza fizicului său slab. Deoarece Ofițerul Prach este singurul care o poate ajuta, Vita face tot posibilul să-l convingă pe Prach să o accepte ca ucenicul său. În calitate de căpitan al Echipei de Investigații a Poliției (PTI), Prach este unul dintre puținii investigatori străluciți, experimentați și pricepuți. La început, Prach nu simpatizează cu Vita. În plus, nu sunt de acord cu privire la modul de abordare a cazurilor. Cu toate acestea, după ce au colaborat și au rezolvat o serie de cazuri, Prach începe să simpatizeze cu acest ucenic inocent și plin de spirit. Din păcate, Vita, care este la fel de lentă ca un melc, nu simte dragostea lui Prach. Atunci când cei doi discută despre dragoste și cazuri, înspăimântătorul criminal în serie revine. Prach și Vita își recunosc în cele din urmă sentimentele unul față de celălalt în fața pericolului. Prach a fost întotdeauna preocupat de cazul Luger, care s-a redeschis. Îndrăgostiții se unesc din nou pentru a porni într-o călătorie extrem de periculoasă pentru prinderea criminalului.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *