Lee Joon Gi, Shin Se Kyung și alții, sunt hotărâți să înfrunte o bătălie feroce în “Arthdal Chronicles 2”

“Arthdal Chronicles 2” a dezvăluit poze noi înaintea difuzării noului episod! Serialul este o fantezie epică despre miticul și vechiul tărâm Arth. La patru ani după finalul primului sezon, drama s-a întors cu al doilea sezon al său “Arthdal Chronicles: The Sword of Aramun”.

“Arthdal Chronicles: The Sword of Aramun” se desfășoară cu aproximativ un deceniu după sezonul 1, cu Lee Joon Gi și Shin Se Kyung care s-au alăturat echipei ca versiunile mature ale personajelor originale. Lee Joon Gi interpretează dublul rol al gemenilor Eun Seom și Sa Ya (interpretați de Song Joon Ki în primul sezon) , în timp ce Shin Se Kyung își asumă rolul Tan Ya (interpretată în original de Ki Ji Won). Jang Dong Gun intră din nou în pielea lui Ta Gon, primul rege al Arthdal, iar Kim Ok Bin o interpretează pe regina sa Tae Al Ha.

SPOILER

Anterior, în episodul 1, Sa Ya a aflat că fratele său geamăn Eun Seom era eroul tribului Inaishingi, în timp ce Sa Ya a devenit din comandantul șefului din Arthdal, ceea ce i-a dus la o confruntare ca șefi ai forțelor opuse.

După ce află această veste, Marea Preoteasa Tan Ya realizează o ceremonie pentru comandantul șef Sa Ya în timp ce se pregătea să pornească bătălia, și îl imploră să îl ierte pe Eun Seom.

Imaginile recent lansate ne oferă o privire asupra câmpului de bătălie plin de determinare și decizie. Sa Ya, care privește cum se desfășoară bătălia, este plin de determinare iar armata care avansează prin ceață provoacă frică prin puterea sa.

Totuși, Eun Seom pare că așteaptă sosirea lui Sa Ya în timp ce privește armata Arthdal cu o privire feroce. Deși echipa și armele forțelor sale par folosite în comparație cu armata Arthdal, nu vor fi învinși spiritual.

Cu Eun Seom care nu știe că fratele său geamăn este șeful armatei dușmane și fiind geamănul pierdut pe care Sa Ya l-a căutat, spectatorii sunt curioși să afle cine va ieși victorios din această bătălie.

Ultimul episod din “Arthdal Chronicles 2” a fost lansat pe 10 septembrie. Iată mai jos pozele!

Sursa: soompi.com

Articol realizat de Lucia Hyun.

Facebook Comments

About the author

Comments

  1. “Sword of Aramun”, cel de-al doilea sezon al serialului “Arthdal Chronicles”, continuă să surprindă și să atragă atenția cu fiecare episod. Imaginile proaspete dezvăluite înainte de noul episod promit o confruntare epica și plină de tensiune între gemenii Eun Seom și Sa Ya, care au ajuns pe părți opuse ale conflictului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *