Învață să mănânci echilibrat de la 8 vloggeri cunoscuți de K-Food!

Deși se știe în mod obișnuit că Coreea de Sud pune un accent semnificativ pe estetică, există o tendință în evoluție către o bunăstare holistică care dă prioritate și sănătății fizice. Dacă ești înclinat să te aliniezi cu această tendință conștientă și dorești să îți hrănești bunăstarea din interior spre exterior, iată opt vloggeri coreeni care susțin obiceiurile alimentare sănătoase și echilibrate. Conținutul lor poate servi ca o resursă valoroasă pentru călătoria ta către un stil de viață mai sănătos.

1. JoeunFine: Cine a spus că a ține dietă este greu? Cu rețetele lui JoeunFine, te vei simți împlinit și mulțumit, fără a face nimic prea complicat. Cu multe rețete pe bază de plante, canalul JoeunFune oferă câteva feluri de mâncare alternative grozave la preferatele obișnuite, cum ar fi kimbap, bibimbap și multe altele.

2. MoonyKitchen: Un alt canal grozav care sugerează ingrediente sănătoase pentru a te menține plin de energie pe tot parcursul zilei. Ce este interesant la acest canal e că nu ți se oferă doar o rețetă pentru fiecare masă, ci mai multe feluri de mâncare diferite pentru o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați.

3. iming TV: Acest canal nu numai că oferă o modalitate de a include alimentele sănătoase, dar și sfaturi și trucuri pentru un stil de viață sănătos. Acest vlogger descrie în detaliu diete și obiceiuri care să te ajute să fii în formă.

4. Nanasserie: Oamenii spun mereu că 80% din a fi în formă provine din alimentația și întotdeauna este vorba despre echilibru. Să mănânci câteva dulciuri ici și colo nu strică, pentru că chiar și Nanasserie poate fi văzută ronțăind unele dintre dulciurile ei preferate, dar întotdeauna cu moderație.

5. Yoonsoul: Acest canal cuprinzător de wellness se angajează să te ghideze către un stil de viață mai sănătos și face acest lucru abordând diverse fațete ale bunăstării. Vloggerul nu doar împărtășește recomandări alimentare nutritive, ci oferă și sfaturi de fitness, adaptate unor nevoi diverse. În esență, este o resursă unică pentru cei care caută o abordare echilibrată pentru a-și menține sănătatea.

6. RAE’staurant: Dacă ești o persoană care dorește constant să se răsfețe cu dulciuri, dar dorește să aleagă opțiuni mai sănătoase, RAE’staurant ar putea fi destinația perfectă. Acest vlogger oferă o multitudine de rețete de dulciuri care au un conținut scăzut de zahăr, dar cu multă aromă. De la brioșe vegane cu ciocolată până la brioșe cu fulgi de ovăz cu afine, există o mulțime de opțiuni tentante disponibile care îți vor satisface toate poftele!

7. Han Hye Jin: Mulți o cunosc din „I Live Alone”, dar ea este și model! Și toată lumea știe cât de mult efort au nevoie modelele pentru a-și menține silueta și, în timp ce canalul lui Han Hye Jin este un amestec de tot felul de conținut, puteți constata că are și multe videoclipuri despre ceea ce mănâncă pentru a se menține în formă.

8. Saeron Life: Dacă îți place confortul mâncăruri tradiționale făcute acasă, atunci aruncă o privire la vlog-urile lui Saeron Life, deoarece ea își dedică videoclipurile creării unor mâncăruri coreene sănătoase.

Mâncatul într-un mod sănătos este cheia pentru a te menține în formă, și desigur, poate dura ceva până ne obișnuim, dar cu ajutorul acestor vloggeri putem începe să facem mici modificări pentru a fi mai sănătoși!

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *