Trupele de băieți din a doua generație revin pentru a zgudui scena K-pop

Urmează reveniri pentru Teen Top, INFINITE, SHINee, UKISS
O mulțime de grupuri de fete K-pop din a doua generație, precum Girls’ Generation și KARA, care s-au bucurat de zilele lor de glorie de la sfârșitul anilor 2000 până la începutul anilor 2010, au luat scena muzicală cu asalt anul trecut, după reveniri mult așteptate. În această vară, grupurile de băieți din a doua generație vor ridica ștafeta și vor evoca nostalgie cu vibrațiile lor retro. Teen Top, cunoscut mai ales pentru hiturile lor precum „No More Perfume On You” (2011)” și „To You” (2012), va lansa un nou album în iulie. Data exactă a lansării a fost ținută secretă.

Grupul a fost readus în lumina reflectoarelor după ce a apărut în popularul show MBC, „Hangout with Yoo” în martie. Marcând cea de-a 13-a aniversare de la debut, Teen Top a urcat pe scenă cu o serie de melodii celebre și a devenit subiect de discuție pe YouTube, cu un videoclip cu spectacolele sale depășind mai mult de 1,6 milioane de vizualizări până duminică.
Potrivit companiei lor de management, TOP Media, viitorul album al grupului va include câteva piese noi și versiuni reînregistrate ale vechilor hituri. Teen Top este format în prezent din Chunji, Niel, Ricky și Changjo. Doi dintre membri ― CAP și L.Joe ― au renunțat la trupă la începutul acestei luni, respectiv, în 2017. Grupul a intrat pe scena muzicală cu albumul „Come Into The World” în 2010.

Grup de băieți K-pop Teen Top / Capturat de pe Twitter
Grupul de băieți K-pop INFINITE / Woollim Entertainment

Grupul de băieți INFINITE, care a debutat în același an cu Teen Top, se pregătește și el să revină ca sextet. Membrii săi actuali sunt Kim Sung-kyu, Jang Dong-woo, Nam Woo-hyun, Lee Sung-yeol, L și Lee Sung-jong. Ei și-au înființat recent propria casă de discuri numită „INFINITE Company”, care este condusă de Kim Sung-kyu.
Cel mai cunoscut pentru hitul lor, „Be Mine” (2011), INFINITE a fost creat de Woollim Entertainment în 2010. A fost sub Woollim de câțiva ani, dar membrii au reziliat recent contractele cu compania. Într-o mișcare rară, fondatorul lui Woollim, Lee Jung-yeop, a transferat drepturile de denumire ale INFINITE grupului, arătându-și sprijinul pentru independența acestuia. Acesta este un caz neobișnuit în industria K-pop, în care agențiile își păstrează adesea drepturile de denumire pentru ele, grupurile ajungând să se relanseze sub nume noi.

INFINITE este programat să organizeze o petrecere live specială cu fanii săi, pentru a sărbători cea de-a 13-a aniversare de la debutul său. Deși detaliile nu au fost dezvăluite, sextetul acum este de așteptat să revină în curând după aproape cinci ani de pauză.
Un alt act din gama plină de stele este SHINee. Odată cu revenirea celui mai tânăr membru al său, Taemin, care și-a încheiat serviciul militar obligatoriu pe 4 aprilie, SM Entertainment intenționează să lanseze al optulea album de lungă durată în al doilea trimestru al acestui an. Înainte de a lansa un album, SHINee este gata să organizeze un eveniment pentru fani la KINTEX din Ilsan, provincia Gyeonggi, pe 27 mai, pentru a sărbători cea de-a 15-a aniversare de la debutul său.

UKISS, trupa care a devenit celebru cu melodia sa captivantă, „Man Man Ha Ni” (2009), va lansa și noul său mini-album luna viitoare, la mai bine de cinci ani de la lansarea piesei „Ready For U”. Anul acesta se împlinesc 15 ani de la debut.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *