5 grupuri K-Pop masculine subestimate care merită atenția ta

Un aspect care face K-Pop unic este cantitatea de diversitate din industrie. De la grupuri cu o gamă largă de membri până la concerte solo, genul K-Pop are ceva pentru toată lumea. Cu toate acestea, având în vedere atât de mulți artiști care debutează în fiecare an, poate fi dificil pentru grupurile talentate să ajungă în top. Iată cinci grupuri K-Pop masculine subestimate care merită mai multă recunoaștere.

1. The Rose: Dacă doriți să vă îndepărtați de melodiile tipice K-Pop mainstream, atunci s-ar putea să doriți să ascultați The Rose. Formată din patru membri: Hajoon, Woosung, Dojoon și Jaehyung, această trupă și-a făcut debutul în 2017!


2. CRAVITY: Debutând sub Starship Entertainment, acest grup de băieți cu nouă membri are foarte mult farmec și este surprinzător că nu au primit mai multă dragoste și atenție! Melodiile lor sunt pline de voie bună și sunt unul dintre cele mai bune grupuri care au reușit să bucure prin atmosfera „boy next door”!


3. Pentagon: Acest grup de băieți a suferit numeroase schimbări de formație de la debutul lor în 2016. În ciuda acestui fapt, ei continuă să lanseze hituri de top și performanțe impresionante. Cântecul lor „Shine” și-a dovedit potențialul imens și le-a câștigat o bază de fani la nivel mondial, dar rămân relativ subestimați în comparație cu alte trupe K-Pop.


4. AB6IX: O trupă de băieți cu patru membri, AB6IX arată cât de versatili sunt ca artiști și interpreți, prin piesele lor precum „Close”, „Cherry” sau „Breathe”, aducând ceva diferit pe scena K-pop!


5. P1Harmony: Vei fi surprins de discografia extinsă pe care P1Harmony o are, în ciuda faptului că a debutat acum trei ani! Aceștia atrag atenția prin aspectul lor carismatic și prin muzica lor extrem de unică!


Grupurile acestea se luptă adesea să obțină recunoaștere în industria K-pop extrem de competitivă, dar talentul lor nu poate fi pus la îndoială. În calitate de fani, îi putem sprijini prin partajarea muzicii și a conținutului lor, cât și răspândirea veștilor despre performanțele lor incredibile. Cu sprijinul nostru, aceste grupuri ar putea într-o zi să ajungă în top și să obțină recunoașterea pe care o merită.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *