Noul serial coreean Disney+ „Race”, o dramă realistă plasată într-o companie de PR

Noul serial coreean realizat de platforma Disney+, „Race”, este o dramă de birou plasată la o companie de PR, care prezintă în mod realist munca, viețile și problemele oamenilor obișnuiți, cu personaje care ne putem identifica ușor, a declarat regizorul dramei recent.

Intriga se învârte în jurul lui Park Yoon-jo (Lee Yeon-hee), care obține o poziție contractuală în echipa de PR a unui conglomerat major, după un proces de recrutare. După ce a lucrat anterior pentru o mică agenție de PR, Park se trezește implicată într-un scandal legat de recrutare și trebuie să-și demonstreze valoarea în fața companiei.

Hong Jong-hyun îl interpretează pe Ryu Jae-min, prietenul de multă vreme al lui Park și un angajat de top al companiei, în timp ce Moon So-ri o interpretează pe Goo Yi-jeong, un specialist în PR veteran care se alătură companiei în calitate de director de operațiuni. Cântărețul și actorul Jung Yun-ho, cunoscut sub numele său de scenă U-Know Yunho din grupul de băieți K-pop TVXG, preia rolul lui Seo Dong-hoon, tânărul CEO al unei agenții de publicitate.


Regizorul serialului Race, Lee Dong-yun, din spatele altor seriale de succes precum „Feast of the Gods” (2012) și „20th Century Boy and Girl” (2017), a declarat că drama se concentrează pe portretizarea realității locurilor de muncă de astăzi cu personaje reprezentând diferite poziții, grupe de vârstă și etica muncii. „Titlul nu este despre o cursă competitivă, ci despre cursa pe care fiecare personaj o parcurge în propriul ritm.”

Actrița Lee Yeon-hee a spus că a citit cărți despre viața personală a profesioniștilor de PR pentru a înțelege mai bine industria și oamenii care au legătură cu aceasta și pentru a o ajuta să-și întruchipeze caracterul, care încearcă să-și depășească poziția defavorizată în mediul extrem competitiv al industriei media.

„Scenariul a descris bine situațiile dificile ale angajaților de birou de vârsta mea. Am vrut să reprezint oamenii care trăiesc astăzi”, a spus Lee. „Race” va avea premiera pe Disney+ pe data de 09.05.2023.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *