4 motive pentru a urmări al treilea sezon din “Dr. Romantic”

Serialul coreean “Dr. Romantic” se întoarce cu sezonul numărul trei!

“Dr. Romantic” de la SBS este o populară dramă ce urmărește poveștile unor medici care lucrează într-un spital de provincie. Han Suk Kyu, Ahn Hyo Seop, Lee Sung Kyung, Kim Min Jae, So Ju Yeon, Jin Kyung, I’m Won Hee, Bun Woo Min și Jung Ji Ahn își vor interpreta din nou personajele în al treilea sezon, alături de alți actori noi din distribuție. Iată patru motive pentru a viziona noul sezon mult așteptat.

Întoarcerea unei drame emoționante și apropiată de sufletul publicului

“Dr. Romantic” a fost foarte iubită de public pentru că este o dramă inovatoare despre vise și idealuri. Aceste idealuri ale excentricului geniu Dr. Kim (Han Suk Kyu) au fost considerate ciudate și învechite, dar în realitate arată dorințe umane pe care multă lume și le dorește.

Prin pacienții pe care îi vizitează la Spitalul Doldam și personalul medical care salvează vieți, serialul le arată telespectatorilor faptul că au pentru ce să trăiască, făcând din “Dr. Romantic” o dramă pentru oricine. Al treilea sezon al serialului le va insufla spectatorilor idealuri mărețe, elemente foarte necesare pentru această generație.

Doctorii s-au întors!

În afara veteranului și talentatului actor Han Suk Kyu, care va emoționa din nou publicul cu interpretarea sa, toată distribuția, care este motorul succesului dramei, va arăta din nou o fenomenală muncă în echipă. În continuarea sezonului doi, rămâne doctorul chirurg Seo Woo Jin (Ahn Hyo Soop), care calcă pe urmele lui Dr. Kim și doamna doctor chirug Cha Eun Jae (Lee Sung Kyung), care s-a dezvoltat pe plan profesional între timp.

În plus, drama îi readuce pe actorii care îi interpretează pe eroii Spitalului Doldam, precum Kim Ministerul Jae, Jin Kyung, I’m Won Hee, Bun Woo Min, Kim Jong-un Heinrich, Yoon N-a Moon, Shin Dong Wook, So Ju Yeon, Gon Sang Holmes, Bora și Jung Ji Ahn.

Regizorul Yoon In Shik a declarat: “Au fost momente în care actorii păreau medici adevărați”, ceea ce a mărit așteptările în ceea ce privește interpretarea distribuției.

Coordonarea echipei de producție

În spatele celui de al treilea sezon, pe care actorii l-au numit “miracol”, este încrezătoarea echipă de producție, care marchează a treia colaborare între scenarista Kang Eun Kyung și regizorul Yoon In Shik, ce au fost la cârma dramei “Dr.Romantic” încă de la primul sezon. Scenarista Kang Eun Kyung a captivat telespectatorii cu mesajele sale calde, episoadele realiste și relații celebre care au lăsat amintiri frumoase în inimile spectatorilor, în timp ce regizorul Yoon In Shik a creat o poveste captivantă, cu regia să excepțională.

O poveste nemaipomenită care urmărește întâmplările din Doldam Hospital

Al treilea sezon spune povestea unei dorințe a lui Dr. Kim de a creea Centrul de Traumatologie al Spitalului Doldam. Prin noul centru de traumatologie, se măresc cazurile și magnitudinea accidentelor cu care trebuie să se confrunte Spitalul Doldam. În mijlocul acestei povești, “Dr. Romantic”, va continua să ofere povești emoționante arătând și mai multă pasiune. În plus, apariția de personaje noi îi va captiva pe telespectatori, inclusiv pe vechiul rival al Dr. Kim, Cha Jin Man (Lee Kyung Young) și novicii Jang Dong Hwacha (Lee Shin Young) și Lee Sun Woong (Lee Hong Nae). În plus, Seo Woo Jin și Cha Eun Jae ca medici veterani vor fi alt punct interesant de luat în seamă și de asemenea relația lor de cuplu pe care o au de trei ani. În același timp, și Park Eun Tak (Kim Min Jae) și Yoon Reum Reum (So Ju Yeon) îi vor captiva pe spectatori.

“Dr. Romantic 3” a avut premiera pe 28 aprilie la ora 10 P.M KST!

SURSA: Soompi.com

Articol scris de colaboratoarea noastră, Lucia Hyun.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *