Jung Kyung-ho portretizează cu profunzime un personaj fragil în „Crash Course in Romance”

Actorul Jung Kyung-ho a adunat un repertoriu destul de larg de-a lungul carierei sale de 19 ani, preluând proiecte care acoperă genurile de thriller și crime până la comedie și romantism.

Actorul Jung Kyung-ho a jucat rolul unui instructor de matematică celebru în serialul tvN de comenzi romantice „Crash Course in Romance”.  Prin amabilitatea tvN
Jung Kyung-ho

Dar, printre acestea, a făcut o impresie puternică jucând roluri delicate și sensibile precum un bolnav terminal din „Beating Again” (2015) sau un detectiv care se confruntă constant cu atacuri sau accidente în „Life on Mars” (2018). Cea mai recentă portretizare a unui astfel de personaj a fost cea a unui profesor de matematică anorexic și sensibil, Choi Chi-yeol, în serialul de comedie romantică de la tvN „Crash Course in Romance”.

„Privind înapoi, am jucat personaje agitate și sensibile în ultimii opt ani. Obișnuiam să cred că trebuie să mă despart de acea cutie. Dar într-o zi, îmi monitorizam rolul lui Choi Chi-yeol și simțeam că făcea ceva diferit față de rolurile mele anterioare”, a spus actorul în timpul unui interviu pentru The Korea Times, susținut joi la o cafenea din districtul Gangnam.

„Cred că portretizarea mea a personajului, acum când am 40 de ani, a devenit mai profundă… mai puternică și mai naturală. Nu am încercat în mod intenționat să fac ceva diferit, dar (actoria mea) a devenit mai flexibilă decât înainte. “
Serialul se învârte în jurul unei foste jucătoare naționale de handbal, Nam Haeng-sun (Jeon), care conduce un mic magazin și își crește singur fiica de liceu. Când fiica ei încearcă să se înscrie la un curs privat oferit de Choi, un instructor de matematică celebru, Nam pășește în lumea tăioasă a educației private pentru liceeni, în timp ce se încurcă într-o relație cu profesorul.

Serialul a câștigat o popularitate uriașă prin intriga sa de comedie romantică cu Nam și Choi, povestea de dragoste pentru adolescenți și povestea studenților despre maturitate, precum și o întorsătură de thriller cu un personaj criminal în serie. S-a încheiat recent cu cel mai mare rating de spectatori de 17%.

Actorul Jung Kyung-ho a jucat rolul unui instructor de matematică celebru în serialul tvN de comenzi romantice „Crash Course in Romance”.  Prin amabilitatea tvN
O scenă din serialul „Crash Course in Romance”. 

Jung a spus că a studiat profesorii de matematică celebri din viața reală pentru a-și crea personajul.
„Nu știam nimic despre matematică. Așa că am mers la cursuri pentru a vedea cum predau ei de fapt. Am văzut și videoclipuri cu profesori adevărați celebri… partea importantă este să notezi ecuațiile pe tablă. Am cumpărat o tablă și am exersat acasă timp de două luni”, a spus el.

Actorul și-a exprimat entuziasmul de a lucra cu actrița premiată, Jeon, în timpul unei conferințe de presă din ianuarie. El a spus că a fost încântat și onorat să îl interpreteze pe omologul ei. „Să lucrez cu Jeon a fost o oportunitate atât de mare, așa că nici nu m-am gândit de două ori să-mi asum rolul. Când mă văd în cadrul camerei cu ea, mă face atât de fericit, nu ca Chi-yeol, ci ca Jung Kyung-ho, a spus acesta. “Cu anii ei de experiență, ai zice că nu e anxioasă în fața unei camere. Dar ea a fost mereu emoționată. Îmi place foarte mult cum a încercat întotdeauna să rămână fidelă caracterului ei de la început și de la sfârșit.”

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *