7 vedete K-Pop iubitoare de mâncăruri picante

Coreea de Sud oferă o gamă largă mâncăruri foarte picante, iar aceste șapte vedete K-Pop nu se dau înapoi de la varietatea de alimente picante, înbrățișând iuțeala în fiecare mușcătură!

1. Soyu: Mâncarea condimentată este cea mai mare slăbiciune a ei. Plăcerea ei vinovată? Aripioarele de pui extra picante!

2. Solbin de la LABOUM: Solbin a dovedit cât de condimentat poate mânca atunci când a acceptat provocarea de a mânca cel mai picant tonkatsu din lume, fără măcar să transpire!

3. ATEEZ Wooyoung: Ceilalți membri ai ATEEZ au declarat în repetate rânduri cât de mult îi place lui Wooyoung să mănânce mâncare condimentată și cum nu poate trăi fără ea!

4. BTS Jimin: Poate că este personalitatea Busan din interiorul lui, dar Jimin nu se teme de niște iuțeală! El și colegul său de trupă, Jungkook, au fost văzuți înfulecând fără probleme șase pachete de tăiței picanti buldak!

5. Seventeen Jun: Unul dintre hobby-urile preferate ale acestuia e acela de mânca alimente picante. Îți arată cât de mult îi place să simtă că trăiește!

6. Stray Kids Lee Know: Poate că nu face față cel mai bine la condimentele picante, dar asta nu înseamnă că nu-i plac! Lee Know este cunoscut pentru faptul că iubește senzațiile tari.

7. Super Junior Kyuhyun: Știi că îți place mâncarea picantă atunci când faci un întreg canal axat pe una dintre cele mai condimentate alimente din Coreea de Sud, tteokbokki!

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *