8 melodii K-Pop care te încurajează să trăieşti în prezent

Industria K-Pop este puternică: mesajele melodiilor te pot face să te îndrăgosteşti, să te simți puternic şi să îndrăzneşti să trăieşti momentul. Mulți artiști au chiar melodii care încurajează îngrijirea personală şi relaxarea în zilele agitate. Când trăieşti momentul, lumea grăbită se vede mai frumos prin ochii muzicii K-Pop. Acestea sunt câteva dintre cele mai bune melodii despre cum să te bucuri de prezent:

IU (featuring G-Dragon din Big Bang) – “PALETTE”

IU a amestecat pop şi hip hop pentru melodia sa “Palette”, pe care a realizat-o în colaborare cu G-Dragon. Melodia vorbeste despre o persoană care îşi acceptă vârsta şi descrie iubirea de sine ca cea mai bună versiune a îngrijirii personale.

EXO – “POWER”

Acest hit EDM are elemente bune de dans şi pop şi refren antrenant ce te ține în priză. Mesajul din spatele melodiei “Power” este despre persoanele care devin puternice în echipă. Sugerează să îți trăieşti visul şi să rişti dacă este nevoie. “Power” este o melodie dominantă care cu siguranță se potivește în timpul rutinei matinale. Dă-i play înainte de a-ți începe ziua!

TWICE -“MOONLIGHT SUNRISE”

Această melodie foloseşte sintetizatoare disco şi ritmuri intense pentru a exprima importanța de a trăi în prezent. Mesajul din “Moonlight Sunrise” încurajează persoanele cărora le place să rişte în relații şi chiar compară sentimentele romantice şi emoția cu strălucitoarea lumină a lunii şi a soarelui. Piesa celor de la TWICE este ideală pentru întâlnirile romantice. Te vei îndrăgosti de Moonlight Sunrise!

GOT7 – “YOU ARE”

Această capodoperă vine ca un suflu deaer proaspăt! În “You Are” este vorba despre cineva care priveşte spre cer în zilele dificile şi care îşi doreşte să îşi lumineze drumul. Melodia insinuează că o zi frumoasă nu poate fi decât un dar. În ciuda condițiilor climatice, “You Are” îi invită pe ascultători să se bucure de frumusețea naturii şi să se lase captivați de ea. Zilele ploioase ar fi ideale pentru a asculta această melodie.

STRAY KIDS – “MY PACE”

Să nu te compari cu ceilalți şi să îți acorzi timp, acesta este mesajul central al melodiei “My Pace”. De asemenea, melodia împărtăşeşte idea de a trăi viața după propriile reguli. “My Pace” este descrisă drept o melodie ritmată şi are vibrații de rock care sunt irezistibile. Poți asculta această bijuterie muzicală pentru a-ți distrage atenția de la zilele agitate, fiind bună în special pentru vacanțe.

CIGNATURE – “AURORA”

O mare doză de strălucire pop şi dance în această melodie veselă! Strălucita melodie cu ritm rapid, cu siguranță te va face să zâmbeşti. În “Aurora” este vorba despre a te bucura de momentele care speri să dureze pentru totdeauna. Melodia compară o experiență de vis cu aurora spectaculoasă. Trăieşte momentul ca şi cum ai trăi într-un vis! Această melodie merită să fie pe lista ta de melodii zilnice.

TAEMIN din SHINEE – “ADVICE”

Această melodie R&B are un inegalabil ritm de trap, dar și acorduri emoționante de pian. “Advice” abordează dorința de a ignora criticile şi de a asculta propria voce în viață. Încurajează ascultătorii să aibă o atitudine pozitivă în viață. Acest hit îți reîmprospătează energia în zilele în care te simți trist. Te poți bucura trăind momentul atunci când gândeşti pozitiv.

RED VELVET – “FEEL MY RHYTHM”

Genurile pop şi dance se unesc în această promițătoare melodie ce aduce un omagiu muzicii clasice. Combină atmosfera retro cu un puternic ritm de rap. “Feel My Rhythm” îi invită pe ascultători să trăiască momentul prin mesajul său ce te face să te simți că iei parte la o călătorie imaginară. Imaginația ta este liberă să zboare în timp ce asculți sunetele dulci din melodia “Feel My Rhythm” în timpul unui sfârşit de săptămână sau a unei zile leneşe de vacanță.

Articol adaptat de către colaboratoarea noastră, Lucia Hyun, de pe site-ul https://www.soompi.com/.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

    1. Buna, Ana Maria, punem sursa atunci cand sunt informatii preluate de pe alte site-uri. Multumim ca ne-ai atras atentia, aici ne-a scapat sa punem link la final. O zi buna si te mai asteptam pe site!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *