7 mâncăruri coreene delicioase care au atins faima globală

Coreea de Sud este cunoscută pentru numeroasele sale feluri de mâncare gustoase, așa că nu este de mirare că multe rețete coreene au ajuns să devină tendințe virale! Iată șapte alimente coreene care au atins faima globală!

1. Dalgona: Devenind în mod neașteptat o nebunie virală, dalgona a fost în mintea tuturor după ce a apărut într-un episod din celebrul serial „Squid Game”! Este un amestec gustos de zahăr caramelizat; nu e de mirare că toată lumea a luat-o razna pentru acest răsfăț dulce!

2. Mini torturi pentru lunchbox: Aceste mini prăjituri adorabile au devenit un mega-hit, nu doar pentru dimensiunea adorabilă, ci și pentru portabilitate și modelele adorabile!

3. Tteokbokki din hârtie de orez: Dacă te-ai chinuit să încerci să găsești un supermarket care să vândă prăjituri coreene de orez, ei bine, ai noroc! Iată o alternativă grozavă! Similar ca textură, Tteokbokki este o modalitate excelentă de a-ți satisface pofta!

4. Corndogs: un strat de pâine, un praf de zahăr și puțin ketchup și muștar; Corndogs coreeni sunt la un alt nivel!

5. Fidea coreeană iute: Dacă îți plac tăițeii, această mâncare este pentru tine! Mulți au ajuns să cunoască emblematicii tăiței coreeni de foc după ce „Fire Noodle Challenge” a devenit o tendință!

6. Chapaguri: După ce „Parasite” a devenit un mega hit în întreaga lume, toată lumea a devenit curioasă de felul de mâncare cu tăiței de fasole neagră din film! Ceea ce face acest fel de mâncare și mai remarcabil este adăugarea bucăților delicioase de friptură!

7. Chubby Macarons: La fel de superbe estetic pe cât sunt delicioase, aceste macarons dolofane au captat atenția multora pentru umplutura lor generoasă, dar și combinația de arome interesante, cum ar fi brânză cheddar, Jolly Pong și multe altele!

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *