Daesung de la Big Bang se deschide fanilor după ce a părăsit YG Entertainment

Daesung de la Big Bang şi-a împărtăşit entuziasmul pentru următorul capitol din cariera sa! Acesta le împărtăşeşte fanilor faptul că trupa nu se destramă după plecarea sa de la YG Entertainment, într-o scrisoare scrisă de mână.

Luna trecută, Desung a părăsit YG Entertainment după 16 ani. Totuşi, agenția a pus accent pe faptul că deşi Desung a părăsit agenția, nu părăseşte trupa Big Bang. Acelaşi lucru se poate spune şi despre colegul său Taeyang, care în aceeaşi zi a anunțat că a semnat cu THEBLACKLABEL.

Pe data de 2 ianuarie, Desung a postat un video pe canalul său de YouTube D’splay, în care face zoom pe un caiet schițe în care își descrie cariera, cu scris de mână și desene, exprimându-şi recunoştința pentru timpul petrecut la YG Entertainment.

„Vă mulțumesc! Sunt sincer recunoscător (față de YG Entertainment) pentru că ați avut grijă de mine în toți aceşti ani şi m-ați ajutat să devin persoana care sunt astăzi. Cu profundă recunoștință în inimă, mă îmbarc în această nouă aventură.

Aş minți dacă aş spune că nu îmi este frică. Dar oricât de speriat aş fi pentru că fac acest pas îndrăzneț înainte, cred că finalul va merita osteneala.

Se apropie 2023. Fără să am nicio idee despre ce îmi rezervă viitorul, fac un pas înainte spre necunoscut, dar cu o inimă curajoasă.

Şi îmi propun să parcurg acest drum ferm şi determinat. Deşi încă nu am experiență şi am multe lipsuri, sper să continuați să îmi arătați dragostea şi sprijinul vostru în această călătorie. Mulțumesc tuturor!

P.S.: Cineva a spus odată: „Nimic nu este pentru totdeauna”. Dar unele lucruri chiar sunt. Forever… BIG BANG.”

Îi urăm tot ce e mai bun lui Desung în noul său început!

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *