11 locuri din Coreea cu decorațiuni superbe de Crăciun

Anul acesta se apropie deja de sfârșit, ceea ce înseamnă că este timpul pentru prieteni și familie, în timp ce ne îndreptăm spre finalul sezonului de vacanță. În doar câteva săptămâni, miliarde de oameni din întreaga lume vor sărbători cea mai celebrată sărbătoare din lume, Crăciunul – iar Coreea nu este diferită!

Sfârșitul unui an este întotdeauna momentul pentru spiritul festiv și sărbători. Coreea nu este o excepție – de fapt, este probabil una dintre cele mai bune destinații din lume pentru a sărbători Crăciunul! Există atât de multe festivaluri și sărbători în această perioadă a anului încât lista poate continua la nesfârșit. Acest articol va încerca să acopere doar câteva dintre ele, în Seul și în împrejurimi.

Seulul în decembrie este plin de evenimente de Crăciun care au loc în tot orașul în fiecare an. Iată câteva dintre cele mai bune locuri pentru a vedea festivaluri uimitoare de lumină și decorațiuni. Intră în spiritul sărbătorilor din Seul!

  1. Lotte World: Miracle Winter

Lotte World, singurul parc interior de distracții tematic din Seul va organiza până pe 31 decembrie un festival de lumini de Crăciun cu tema „Miracle Winter: Lights Up”. În plus față de plimbările disponibile la Lotte World promit să aducă un spectacol uimitor cu o varietate de personaje și spectacole pe tot parcursul serii.

Punctul culminant al festivalului este reprezentat de diferitele zone, speciale amenajate în aer liber și în interior. Afară se află „Castelul de zăpadă”, castelul fermecat luminat mai puternic ca niciodată. În interior se află „Copacul minune” unde poți să faci fotografii cu „Moș Big Lotty” și prietenii săi, printre pomi de Crăciun!

2. Everland: Winter Wishes (Golden Illumination)

Everland este probabil unul dintre cele mai faimoase și mai mari parcuri de distracție din Coreea. Cu „Winter Wishes” din acest an, Everland garantează o afișare fantastică de lumini la Magic Garden și artificii care vă vor scufunda cu siguranță în spiritul Crăciunului.

Punctul culminant al festivităților de Crăciun din acest an trebuie să fie „Fantezia de Crăciun”, la care vă puteți bucura de diverse spectacole, parade și piețe speciale de Crăciun.

 3. Myeongdong Shopping Street

De-a lungul străzilor în celebrului cartier comercial Myeongdong, s-au aprins lumini decorative uimitoare de Crăciun!

Magazinele universale, precum Lotte Department Store și Shinsegae Department Store, au amenajat frumoase decorațiuni de Crăciun în jurul clădirilor lor. Este perfect pentru poze de instagram!

4. Seoul City Hall Christmas Tree

În fiecare an, în primărie este expus un brad de Crăciun tematic diferit.

5. Garden of Morning Calm Lighting Festival

Cu o suprafață de 82 de acri, Grădina Calmului Dimineții se mândrește cu cea mai mare colecție de plante din Coreea. Există, de asemenea, zone tematice cum ar fi cea italiană sau franceză.

Culorile diferite ale grădinii se armonizează împreună pentru a crea un peisaj frumos și pitoresc. Există 30.000 de lumini de toate culorile care iluminează grădina și care arată uimitor în fotografii!

6. Lotte World Tower

Lotte World Tower este înconjurat de pomi de Crăciun aurii orbitori și magazine cu tematică de Crăciun în timpul sezonului de Crăciun. Vă puteți bucura de atmosfera de Crăciun după ce ați urcat la Seoul Sky Observatory, la cumpărături la Lotte World Mall sau la plimbare în Parcul Lacului Seokchon!

7. Coex Mall Starfield Byeol Madang Library

Biblioteca centrală situată în interiorul Coex Mall are un pom de Crăciun strălucitor și lumini decorative.

8. The Hyundai Seoul Sounds FOREST

Hyundai Seoul este unul dintre cele mai populare mall-uri, nu numai în Yeouido, ci și în Seul, iar activități pentru sezonul de iarnă au început devreme!

9. Yeongdeungpo Times Square

Yeongdeungpo Times Square este unul dintre cele mai vizitate și mai mari centre comerciale din Seul. Acesta este loc preferat de copii și e de asemenea un loc minunat pentru fotografii!

10. Pocheon Herb Island Lighting Fantasia

Prietenii, familiile și cupluri pot crea amintiri prețioase împreună la Pocheon Herb Island Lighting Fantasia, care este plin de lumini LED care fac ca locul să pară ca dintr-un basm.

Există, de asemenea, o zonă numită „Satul lui Moș Crăciun” cu un tunel lung de 300 de metri prin care te poți plimba.

Vizitatorii pot intra, de asemenea, în programe practice, cum ar fi fabricarea de lumânări și săpun pe bază de plante, arte și meșteșuguri din flori presate pe bază de plante, fabricarea de perne de lavandă și multe altele.

11. Siheung Premium Outlets Christmas Market

Siheung Premium Outlet deschide în fiecare an o piață specială de Crăciun.

Încheiem cu o piesă în tema Crăciunului. 🙂

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *