3 actrițe de 30 de ani, care arată convingător în roluri de eleve de liceu

Dacă urmăriți seriale coreene, cred că ați observat, la fel ca și mine, cât de tineri și fresh arată actorii coreeni. Este nemaipomenit faptul că mulți dintre ei interpreteazpă roluri de elevi, deși au peste 30 de ani. Și sunt foarte credibili în aceste roluri. Iată 3 actrițe care au 30 de ani și arată ca niște adolescente.

Seo Ye Ji

Frumoasa Seo Ye Ji s-a născut pe 6 aprilie, 1990, ceea ce înseamnă că are 30 de ani. Nu își arată vârsta, și de aceea este foarte convingătoare în scenele din “It’s okay not to be Okay”, în care protagoniștii, Moon Kang Tae și Go Moon Young, își aduc aminte de zilele de liceu. În uniforma școlară, Seo Ye Ji arată ca o adevărată adolescentă.

Park Bo Young

Actrița Park Bo Young’s s-a născut pe 12 februarie, 1990 și este renumită pentru rolurile din Scandal Makers (2008), A Werewolf Boy (2012), On Your Wedding Day (2018), Oh My Ghost (2015) , Strong Girl Bong-soon (2017) și Abyss (2019). Are o frumusețe inocentă, ceea ce o face să pară mult mai tânără decât este. A jucat rolul unei eleve de liceu în filmul On Your Wedding Day și a uimit telespectatorii cu aspectul său tineresc.

Kwon Nara

Actrița și cântăreața Kwon Nara s-a născut pe 13 martie 1991, are aproape 30 de ani, însă nu o arată. În drama “Itaewon Class,” unde a jucat alături de Park Seo Joon, a interpretat rolul lui Oh Soo-ah, prima iubire din liceu a protagonistului. În uniformă Kwon Nara arată de 15 ani.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *