Han Sun-hwa joacă rolul principal în noul film „A Letter from Kyoto”

Cântăreața devenită actriță Han Sun-hwa interpretează un scriitor aspirant în filmul dramatic „A Letter from Kyoto”.

„A Letter from Kyoto”, filmul care urmează să apară în cinematografe pe 6 decembrie, se învârte în jurul a trei surori – interpretate de Han Sun-hwa, Han Chae-ah și Song Ji-hyun – din Busan. Într-o zi, ele dau peste o grămadă de scrisori vechi scrise în japoneză la casa lor și încep să urmărească trecutul mamei lor, Hwa-ja (Cha Mi-kyung), care i-a crescut singură după ce tatăl lor a murit. Surorile descoperă curând un adevăr care a fost îngropat în inima mamei lor timp de 50 de ani.

Han Sun-hwa, cunoscută publicului datorită serialului de succes Marriage, Not Dating, joacă rolul surorii mijlocii, Hye-young, care se întoarce acasă în Busan după o serie de eșecuri în Seul, în ciuda eforturilor ei de a deveni autoare. Fiind originară din Busan, actrița a spus că a simțit o legătură profundă cu personajul ei, deoarece era deja familiarizată cu dialectul regional.

„Pentru că și eu sunt din Busan, au fost emoții reale. Am simțit că aș putea exprima mai mult. Replicile îmi erau foarte familiare. Chiar și cu aceleași cuvinte, există nuanțe diferite și cred că am reușit să transmit aceste nuanțe”, a spus ea în timpul unei conferințe de presă pentru filmul care a avut loc vineri în districtul Yongsan din centrul Seulului.

O scenă din filmul „A Letter from Kyoto”

Hye-young are o personalitate independentă, diferită de sora ei mai mare dedicată, Hye-jin, care rămâne în Busan din responsabilitatea familiei ei. Han Sun-hwa a spus că la început s-a legat mai mult de caracterul surorii celei mai mari decât de al ei.

„Sunt cea mai în vârstă (din familia mea), așa că am putut înțelege mai întâi trecutul lui Hye-jin. Dar l-am luat pe al doilea cel mai în vârstă personaj, care crede că cel mai bun lucru pentru membrii familiei este să trăiască singuri și să nu se amestece unul cu celălalt. Și nu am putut rezona cu această mentalitate la început, așa că a trebuit să dezvolt personajul prin discuții cu regizorul”, a spus ea.

Reflectând la experiențele personale, Han Sun-hwa a rezonat cu întoarcerea lui Hye-young în orașul ei natal pentru alinare când lucrurile nu merg în Seul. „Când eram mai mică, lucram în Seul departe de Busan, dar îmi vizitam orașul natal pentru a-mi limpezi capul ori de câte ori mă loveam de obstacole, asemănător cu Hye-young.”

Regizorul Kim Min-ju a spus că a vrut să spună povestea oamenilor care trec printr-o fază de creștere departe de orașul lor natal, adăugând că filmul este biografic. „Am vrut să spun o poveste despre oameni care și-au părăsit orașul natal sau s-au stabilit într-un loc nou”,” spuse Kim.

„Acest film începe cu Hye-young revenind la Busan, apoi trece la povestea mamei ei și la alte personaje”. Deoarece surprinde narațiunile despre creșterea fiecărui personaj, sper că spectatorii se pot raporta la situațiile acelor personaje și să găsească inspirație pentru a părăsi zona de confort.”

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau pe contul de Instagram sau Facebook, unde vorbim despre K-POP, K-Drama și cultura coreană.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *