Se lansează serialul coreean Netflix „Black Knight” cu Kim Woo-bin în rolul principal

Serialul de acțiune mult așteptat, „Black Knight”, cu actorul Kim Woo-bin în rolul principal, apare luna aceasta pe platforma Netflix și spune povestea unui bărbat justițiar care caută să facă schimbări într-o lume distopică. Ne bucurăm să îl vedem în acțiune pe Kim Woo-bin, mai ales că a avut câțiva ani de pauză din cauza bolii cu care s-a luptat. De asemenea, este prima oară când joacă într-o astfel de serie, de tip action/thriller, complet opus față de rolurile din comedii romantice sau melodrame cu care ne-a obișnuit până acum. Citiți articolul pentru mai multe detalii.

actorii la conferința de presă din Coreea, dedicată serialului.

Bazat pe web-comicul intitulat „Delivery Knight”, seria de acțiune SF este plasată într-o Coreea distopică, perturbată de poluarea puternică a aerului, unde oamenii suferă de lipsă de oxigen. Un fost refugiat, 5-8 (Kim Woo-bin), este un curier legendar care livrează rezidenților oxigen și alte necesități în timpul zilei. Însă noaptea, el conduce un grup justițiari, numiți Black Knight, care îi ajută pe refugiați. În mijlocul circumstanțelor devastatoare cu o ierarhie socială brutală, grupul acționează împotriva conducătorului suprem al distopiei, Cheonmyeong Group, și a moștenitorului său nemilos, Ryu Seok (Song Seung-heon) pentru a salva omenirea. 

Seria în șase părți este creată de cineastul Cho Ui-seok, care a regizat anterior filmele de acțiune „Master” (2016) și „Golden Slumber” (2018).

“În serial, 5-8 visează la utopie, deși trăiește într-o distopie. Ca și personajul, sper, de asemenea, ca toți din lume să fie egali și fericiți, iar seria stă la baza acelei speranțe”, a spus regizorul în timpul conferinței de presă a seriei.

De la stânga, actorii Song Seung-heon, Kim Woo-bin, Esom și Kang You-seok pozează în timpul conferinței de presă pentru serialul original Netflix „Black Knight”, care a avut loc miercuri în districtul Yeongdeungpo.  Prin amabilitatea Netflix

„Când am văzut prima oară web-comicul, mi-a plăcut conceptul de curieri care livrează oxigen și necesitățile și universul său cinematografic. Am discutat cu scriitorul original pentru a face o schimbare și, datorită permisiunii sale, am reușit să scriu povestea interesantă. .”

De la stânga, actorii Song Seung-heon, Kim Woo-bin, Esom și Kang You-seok pozează în timpul conferinței de presă pentru serialul original Netflix „Black Knight”, care a avut loc miercuri în districtul Yeongdeungpo.  Prin amabilitatea Netflix
Scenă din serialul „Cavalerul Negru” / Netflix

Actorul Kim Woo-bin a spus că a fost atras de descrierea plauzibilă a viitorului distopic. “Până de curând, eram într-o situație în care trebuia să purtăm măști. Așa că, atunci când am citit scenariile, m-am gândit că acest lucru se poate întâmpla în viața reală. Eram curios să știu cum va decurge povestea și, văzând varietatea de personaje, m-a interesat mai mult, în special pentru personajul meu 5-8.” Actorul a spus că a avut propria lui enigmă despre fericire în timp ce își interpreta personajul. „Pentru fiecare proiect, mă uit la felul în care gândește personajul și își motivează acțiunile. Și cu acest personaj, mai ales, încerc să aprofundez ce aș simți dacă aș fi abandonat doar pentru că m-am născut refugiat. Pe măsură ce filmam pentru serial, am încercat să desenez ceea ce ar fi o lume în care toată lumea este fericită.”

Seria SF este împletită cu CGI, iar actorii au creat majoritatea scenelor pe un set cu ecran albastru. Kim și-a împărtășit satisfacția cu privire la rezultatul efectelor vizuale.
“Prioritatea mea a fost pe calitatea VFX-ului. Așa că am dedicat mult timp și efort pentru a le vizualiza și sunt foarte mulțumit”, a spus el. „Au existat mai multe lucrări SF în Coreea, precum „Jung_E” și „Time to Hunt”, dar seria noastră este diferită prin faptul că are mai multe elemente distractive. Există suișuri și coborâșuri și secvențe de acțiune colorate.”

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *