Avem produse superbe pentru iubitorii K-POP & K-Drama ❤️

Dacă mă urmăriți deja pe acest blog, știți de pasiunea mea pentru tot ceea ce ține de Coreea. Ei bine, din dragoste pentru cultura coreeană, împreună cu prietena mea, Andreea Per, pasionată și ea de Coreea și colaboratoare a acestui blog, am simțit nevoia de a avea niște produse fizice care să reflecte într-un mod simpatic pasiunea asta. Asta pe lângă muzica k-pop pe care o ascultăm și serialele k-drama pe care le urmărim și apoi disecăm împreună. Cred că știți despre ce vorbesc, am mâncat toate cred cel puțin un ramyeon și ne imaginăm chiar și într-un hanbok clasic adus din Coreea de Sud. 

Așa că, mai mult dintr-o joacă, și cu ajutorul soțului Andreei care, spre deosebire de noi, are veleități artistice, am creat câteva produse pe care ne-am dori să le avem în casă. Niște căni colorate în care să ne bem cafeaua, sperăm noi, o dată ce se încheie pandemia asta, împreună. Câteva farfurii haioase din care să testăm mâncarea pe care o vedem atât de des în serialele k-drama preferate. Două perne pe care să le strângem în brațe pe canapea când tensiunea de la kdrama atinge cote maxime! 

Ne-am dat însă seama că sunt niște produse de bună calitate și haioase care merită să fie împărtășite cu alti iubitori de K-POP & K-Drama. 

Iată mai jos produsele create de noi.  Sperăm să vă placă cel puțin la fel de mult precum ne plac nouă. 🙂 Ce părere aveți? Ne-ar ajuta un feedback sincer, poate le îmbunătățim cumva și creăm chiar o colecție reală din treaba asta. 

Dacă vă plac produsele așa cum sunt și doriți să le aveți și voi,  puteți plasa o comandă trimițând un mail la adresa kdramakpop.ro@gmail.com, în care specificați ce produse doriți să aveți și noi ne punem pe treabă și vi le trimitem în cel mai scurt timp (în maxim 4 zile pleacă spre voi). Plata se face cash sau cu cardul, la primirea comenzii, prin ramburs. Transportul se face prin curier și este gratuit la comenzile de peste 150 lei. La comenzile sub această sumă, transportul o să fie cu plata la destinatar ( în jur de 20 de lei). Sperăm să vă placă ce am creat noi. 🙂 Saranghe! ❤️

PRODUSE K-DRAMA ❤️

Pernă K-DRAMA Preț: 79 lei

Cană K-DRAMA. Preț 65 lei

Farfurie K-DRAMA. Preț 69 lei

PRODUSE K-POP ❤️

Pernă K-POP Preț: 79 lei

Cană K-POP. Preț 65 lei

Farfurie K-POP. Preț 69 lei

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *